GeekGold Bonus for All Supporters at year's end: 1000!

9,469 Supporters

$15 min for supporter badge & GeekGold bonus
17 Days Left

Support:

Team SNAFU

Wargaming since 1985

Archive for weuros

Recommend
10 
 Thumb up
 tip
 Hide

Montmeló Napoleonics 2017

Martí Cabré

Terrassa
Catalonia, Spain
msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Com cada any aquest 2017 (i ja en van 6) hem assistit a l'Open Napoleonics de Montmeló. Com sempre l'atractiu principal de les jornades són els jocs de figures, que mostren un nivell de qualitat realment alt. I el Team SNAFU és l'orgullós representant dels jocs de tauler, més o menys wargames.

Aquest any hem tingut la sort de poder fer un playtesting del proper joc de l'Ivan Prat (segurament titulat El Cas de Napoleó). Fa uns mesos ja en vam fer un playtesting i l'evolució del joc en aquest temps ha estat espectacular. Amb unes regles basades en les del famós 1714: The Case of the Catalans, el nou joc aconsegueix donar un feeling napoleònic al joc, amb una situació no tant claustrofòbica com al 1714 però on igualment el jugador vol fer moltes coses i només en pot fer una per torn.La partida va ser molt profitosa per comprovar que el joc ara ja marxa bé i per apuntar millores ja en l'àmbit del crom i de l'experiència de joc del jugador. Tot apunta a que el resultat final serà excel·lent.

La partida la vam poder fer junt amb alguns jugadors veterans del Maquetisme i Simulació que ens van voler acompanyar en aquesta jornada. Així vam poder gaudir de l'experiència de xerrar sobre wargames amb alguns dels jugadors més antics del nostre país, que són un pou d'experiència i històries per explicar (per exemple, una molt interessant dissertació sobre els problemes dels OCS).La partida en sí va ser molt fluctuant en tots els jugadors excepte per l'anglès, que de seguida va aconseguir una situació de lideratge indiscutible i que va poder especular molt amb el resultat final, cosa que va donar peu a suggerir algunes millores. La resta de potències van tenir moments bons i moments dolents i al final els jugadors del M&S van liderar les posicions per davant els Team SNAFU, cosa que ens mostra que l'experiència encara és un grau.

Twitter Facebook
0 Comments
Sun Feb 12, 2017 10:52 pm
Post Rolls
  • [+] Dice rolls

Subscribe

Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.