GeekGold Bonus for All Supporters at year's end: 1000!

9,471 Supporters

$15 min for supporter badge & GeekGold bonus
17 Days Left

Support:

Team SNAFU

Wargaming since 1985

Archive for space

Recommend
10 
 Thumb up
 tip
 Hide

Leaving Earth

Oscar Oliver
Saint Lucia
Terrassa
Catalonia
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Si el High Frontier no l'hagués fet el Phil Eklund s'assemblaria molt a aquesta petita joia... Leaving Earth. Una mecànica simple, un disseny gràfic impecable, un ambient que et transporta a les dècades dels 50, 60 i 70's amb una cursa a l'espai on cada jugador ha de valorar constantment l'equilibri entre risc i ambició per ser el primer en aconseguir objectius.

Ahir varem tenir la visita del

Marc Figueras

Barcelona
Catalonia
msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb


que ens va fer de mestre de cerimònies. Amb una audiència inusual : de la vella guàrdia només estava jo, amb el
Xesqui BCN
msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
ressuscitat (i més prim ) després de molts mesos, la Contxi que debutava i el
Sergi Morraja

Barcelona
Catalonia
msg tools
mbmbmbmbmb
que ja comença a tenir galons de caporal. Vam estrenar un nou espai, recuperant l'antiga sala on s'estaven els de la Torre de Daus on vam portar una taula que teníem al magatzem.

El joc, tot i ser de cartes, ocupa un espai considerable. Cada torn representa un any, començant al 1956, on cada jugador disposa d'un pressupost de 25 M$ per comprar tecnologia, comprar elements i fer maniobres a l'espai. Acabat el torn, els diners no gastats es perden (eren de pressupost) i es torna a disposar de 25 M$ de pressupost. Una sèrie d'objectius (aleatoris dins la dificultat que es vulgui jugar) donen punts al primer que els aconsegueix... el jugador amb més punts guanya. La mecànica és simple. Una mica més difícil és calcular com han de ser els coets per poder fer les missions... s'ha de fer alguna multiplicació... en tot cas és infinitament més simple que aconseguir un coet funcional amb el High Frontier.
I, la part divertida del joc... les tecnologies poc provades... no són gaire fiables. Aquí podem veure el responsable de la CNSA poc després que el seu primer astronauta es convertís en pols espacial i poc abans de ser deportat al desert del Gobi...Vam fer dues partides, la primera la va guanyar amb molta diferència la Contxi, la segona vam empatar el Sergi i jo. El nivell Easy.. ja ens queda curt, el proper objectiu serà... aterrar a la Lluna?
Twitter Facebook
3 Comments
Sun Jun 5, 2016 12:28 pm
Post Rolls
  • [+] Dice rolls

Subscribe

Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.