Holtidő Blog

A MATE oldalán levő szójegyzék alapján: holtidő (downtime) Az az idő, amikor egyetlen játékos cselekszik – vagy éppen azon gondolkozik, hogy mit cselekedjen –, és a játékostársak csak arra várnak, hogy végre rájuk kerüljön a sor. [Ennek kitöltésére jött létre ez a blog.]
Recommend
4 
 Thumb up
 tip
 Hide

Társasjátékok Ünnepe 2015

saabee
Hungary
Atomváros
Tolna
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Leader 1 fanMicrobadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Power Grid fanMicrobadge: Magyar társasjáték csoportMicrobadge: Basketball - Air Jordan fan
A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében 2015. november 28-29-én, immár 4. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE, a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja.


Ezen a hétvégén több mint 200 asztalon lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokat. Így mindenki megtalálhatja a neki való játékot, akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezik, tapasztalt játékos vagy csak most ismerkedik (újra) a társasjátékok világával. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN közel 50 játékmester segít eligazodni a számtalan társasjáték között.

Az eseményen sok társasjátékos szervezet, egyesület és játékkiadó képviselteti magát.
A rendezvény keretén belül kerül sor az idei TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIA versenysorozat döntőjére is. Az érdeklődők pedig Dobble, Math Dice és további helyi versenyeken is kipróbálhatják magukat. A játékos kedvűeknek a helyszínen kell csak regisztrálniuk. A versenyzőket értékes nyeremények várják.

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek pedig az év várva-várt társasjátékos találkozója.

A rendezvény indulásakor, 2012-ben közel 300 versenyző és érdeklődő volt jelen, tavaly ez a szám már meghaladta a 1000 főt. Idén 2000 főre számítunk a hétvégén.
Idén ismét megrendezésre kerül a Társasjátékos Olympia. A döntőre, a múlt évhez hasonlóan, a Társasjátékok Ünnepe rendezvény keretén belül kerül majd sor. Minden versenyszámban a dobogós helyezést elérőket a kiadók értékes játékcsomagokkal díjazzák.További információk a FaceBook-on (linkért KATT A KÉPRE!).(Forrás: GemKlub.hu)
Twitter Facebook
0 Comments
Subscribe sub options Tue Nov 17, 2015 5:00 pm
Post Rolls
  • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}