BGG Figyelő (HU)

Érdekességek, újdonságok a BGG-ről amik másokat is érdekelhetnek. Miért? Mert annyi érdekes dologra lehet itt bukkanni, és egészen biztos vagyok benne, hogy sokakat érdekelne, de nem biztos, hogy rátalálnak. (BGG Watcher in Hungarian. News, interesting links, pictures or whatever catches my attention. Keeping it as short as possible.)
Recommend
11 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide

Kereskedés léghajókkal...

Greg CZ
Hungary
BUDAPEST
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Nem is olyan régen volt szó a Kings of Air and Steam játékról.

Itt léghajókkal kell szállítanunk árukat ide-oda.

Most egy hasonló témájú játékkal rukkolt elő az FFG.

Sky Traders

FFG oldal itt...Röviden:
2-5 játékos számára
A játékban repülő hajókal rendelkező dörzsölt kereskedőket irányítunk. A cél, hogy megszerezd az irányítást a kereskedők céhe felett (Sky Guild).

Légikalózok kicselezése, kalózkodás, (fekete)kereskedelem, felhőbányászat (!), cselszövés, a piac befolyásolása, valamint küzdelem a Sky Guild feletti hatalomért mindennapi feladataid közé tartozik majd a játékban.

Minden kör két fő fázisból áll. Az elsőben a kereskedők „hajóznak” és különböző akciókat hajtanak végre, a második fázisban a Céh ügyeit intézzük.

A Szél kártyák (Wind deck) mindenféle eseményt idéznek elő (Wind Pirates – kalózok, Sky Patrol – tiltott áruk keresnek, kincses térképet találhatsz stb.)

Legénységet toborozhatsz, a hajódat foltozgathatod, árukat szállíthatsz.

A Céh fázisban az árakat próbálhatod befolyásolni, valamint megpróbálhatsz több befolyást szerezni a Sky Guild-ben.Ami engem kicsit meghökkentett, az a játékidő: 2-4 óra
Twitter Facebook
5 Comments
Subscribe sub options Wed Mar 7, 2012 9:41 pm
Post Rolls
  • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.