Information
Board Game
Name
El joc de l'especulador
Version Nickname
First edition
Alternate Names
Version Publisher
Version Artist
Year Published
 
Product Code
 
Dimensions
3.15 x 1.97 x 0.79 inches
Weight
 
Languages
Catalan
Spanish
Release Date
 
Release Comment
 
Release Status
 
Pre-order Type
 
Pre-order URL
 
Pre-order Start Date
 
Pre-order End Date
 
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 198363
Description Edit | History

El joc de l'especulador és un joc de cartes on cadascú adopta un personatge, com en una realitat virtual però sense ordinador. Emulant situacions de la vida quotidiana, una vintena de jugadors han de posicionar-se davant el fenomen de l'especulació, mullar-se, i intentar guanyar la partida. Aquesta és una proposta de La Factoria, una empresa de jocs on line, que aquesta vegada ha fet un joc de cartes convencional per treure la diversió dels ordinadors durant l'estiu.

A la terrassa, a la platja, o fent sobretaula es pot jugar al joc de l'especulador, que és gratuït i es pot demanar només per internet a La Factoria.eu. El joc està regit per les llicències creative commons, perquè les entitats sense ànim de lucre el puguin distribuir amb facilitat entre els seus col·laboradors. I és que segons els seus creadors, el joc de l'especulador pretén conscienciar i fer reflexionar sobre aquest problema.

El joc ens situa en un petit poble on uns especuladors volen construir un immens polígon industrial, un camp de golf i una urbanització. Els jugadors, segons la carta que els toca, han d'adoptar una o altra postura davant la situació, i han d'aconseguir els seus objectius sense ser descoberts. El joc de cartes de l'especulador pretén fer reflexionar sobre l'especulació immobiliària i es distribueix gratuïtament per internet.

Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.