Hide Content
Information
Board Game: Alcatraz: The Scapegoat
Board Game
Name
Alcatraz: Țapul Ispășitor
Version Nickname
Romanian edition 2014
Alternate Nickname
Version Publisher
Year Released
2014
Product Code
 
Dimensions
10.63 x 9.84 x 2.95 inches
Weight
 
Languages
Romanian
Release Date
 
Release Comment
 
Release Status
Released
Pre-order Type
 
Pre-order URL
 
Pre-order Start Date
 
Pre-order End Date
 
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 232287
Hide Content
Description Edit | History

From the back of the box:

Alcatraz – renumita Stanca, o binecunoscuta inchisoare de maxima securitate. Se spune ca nimeni nu a reusit sa evadeze de aici. Dar nu este chiar asa...

Alcatraz: Tapul Ispasitor este un joc cooperativ pentru 3-4 jucatori care utilizeaza un mecanism unic (cu un tradator – tapul ispasitor). Jucatorii conlucreaza pentru a evada din legendara inchisoare. Ei stiu de la inceput ca o persoana trebuie sa ramana in inchisoare, conform planului, ca tap ispasitor. Cine va fi acela? Cel mai putin util jucator. Si nu vreti sa fiti acela!

Incepe un joc de loialitati conflictuale. In Alcatraz: Tapul Ispasitor nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poti pentru a fi indispensabil. Asta inseamna ca in fiecare runda vei blufa, spiona, jefui alti jucatori, ii vei trada si santaja. Dar daca esti prea lent in indeplinirea sarcinilor, gardienii iti vor descoperi planul – asa ca fiecare dintre voi isi va continua pedeapsa in inchisoare.

Alcatraz: Tapul Ispasitor va va oferi o dinamica neobisnuita fata de alte jocuri si un real sentiment de conspiratie in inchisoare. Datorita tablei de joc modulare compusa din planse cu locatii fata-verso, fiecare joc va fi diferit.