Hide Content
Information
Board Game: The Werewolves of Miller's Hollow
Board Game
Name
De Weerwolven van Wakkerdam
Version Nickname
Dutch edition
Alternate Nickname
Version Publisher
Version Artist
Year Released
2003
Product Code
999-WEE01
Dimensions
2-deck card box (e.g. Coloretto)
Weight
 
Languages
Dutch
Release Date
 
Release Comment
 
Release Status
 
Pre-order Type
 
Pre-order URL
 
Pre-order Start Date
 
Pre-order End Date
 
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 24871
Hide Content
Description Edit | History

De weerwolven van Wakkerdam

"Het is volle maan. De rust in Wakkerdam wordt ruw verstoord door een reeks gruwelijke moorden. De dorpsoudsten overleggen met elkaar: zou de eeuwenoude legende van de weerwolven tot leven zijn gekomen? Het lijkt er wel erg op...

Ben jij een weerwolf of een gewone sterveling? Je krijgt van de spelleider een speelkaart waarop je ware indentiteit staat. Het is nu aan jou om die rol aan te nemen.

Indien je een weerwolf bent: is het je doel om iedere nacht een dorpeling te verschalken. Overdag kun je doen alsof je een weldenkende burger bent.
Als je een burger bent: is het zaak om de weerwolven te ontmaskeren en de andere burgers ervan te overtuigen om ze onschadelijk te maken, zonder zelf valselijk beschuldigd te worden. Dit is een delicate opdracht!
Gelukkig zijn er een aantal burgers die over speciale gaven beschikken, zoals de zieneres, de jager en de heks! Zij zullen de burgers bijstaan in hun jacht op de weerwolven.

De Weerwolven van Wakkerdam is een spannend partyspel voor 8 tot 18 spelers. Het is zowel voor volwassenen als voor kinderen een geweldige ervaring. Tip: organiseer eens een echt spannend verjaardagspartijtje met dit spel als middelpunt. Het zal een topfeest worden!"

[description from back of the box]