Information
Board Game
Name
Coloniștii din Catan
Version Nickname
Romanian edition 2006
Alternate Names
Version Publisher
Year Published
2006
Product Code
 
Dimensions
Medium Square (e.g. Ticket to Ride)
Weight
2.43 pounds
Languages
Romanian
Release Date
 
Release Comment
 
Release Status
 
Pre-order Type
 
Pre-order URL
 
Pre-order Start Date
 
Pre-order End Date
 
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 38174
Description Edit | History

From the back of the box:
"In anul 1995 a aparut un joc - Colonistii din Catan! La inceput a fost doar un pont secret care circula printre impatimiti. Acum insa zeci de milioane de oameni din intreaga lume, tineri si varstnici, se delecteaza cu acest joc. Lansat initial in Germania, in scurt timp a devenit cunoscut in intreaga Europa, precum si in America. Ajungand chiar pana in Japonia si China, CATAN a devenit intre timp un concept.

Acum si in Romania, acest joc clasic este disponibil in ultima sa varianta imbunatatita, aparuta la aniversarea a 10 ani de CATAN incununati de succes. FIgurinele sunt concepute intr-un mod fascinant de realist de Klaus Teuber, inventatorul jocului, iar toate celelalte elemente componente beneficiaza de un design complet nou. Pur si simplu mai multa atractie si mai multa placere de joc!

Sistemul genial de joc a ramas, binenteles, neschimbat: Marinari neinfricati au debarcat pe tarmul unei insule - care va fi numita Catan. Femei si barbati apartinand unor popoare diferite intemeiaza primele asezari. Sunt descoperite resurse, se construiesc drumuri, iar asezarile se dezvolta devenind orase.

Pe insula Catan se practica indeosebi schimbul in natura. Uneori argila se gaseste din abundenta, alteori fierul. Si astfel, se da fier pentru lana, argila pentru lemn, in functie de necesitatile actuale. Averile Dvs. sporesc, influenta Dvs. creste. Izbucneste lupta pentru suprematie pe insula Catan.

Acceptati provocarea: Deveniti stapanul insulei Catan!"

Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.