Late September/Early October 2013 Romanian Math Trade
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
9 
 Thumb up
8.00
 tip
 Hide
Update 1 Octombrie 2013 ora 11:58

Imi pare rau, insa se pare ca nu exista nici un trade luna aceasta

TradeMaximizer Version 1.4a
Options: ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME LINEAR-PRIORITIES

Input Checksum: 99532bef0bf4a5b406275268a33c71
TRADE LOOPS (0 total trades):

ITEM SUMMARY (0 total trades):


Num trades = 0 of 183 items (0.0%)
Total cost = 0
Num groups = 0
Group sizes =
Sum squares = 0
Elapsed time = 2ms

Salutare si bine v-am regasit la cel de-al saptelea Math Trade 100% romanesc: Late September/Early October 2013 Romanian Math Trade!

Daca apreciati acest demers bimestrial, va rog "sa lasati" un thumbs up si oferiti geekgold in limita posibilitatilor. Voi simti ca munca imi este apreciata si il vom putea recompensa pe Jeff pentru efortul facut in dezvoltarea softului OLWLG. Detalii la finalul listei. Va multumesc!

Cateva considerente speciale (daca nu sunteti de acord, va rog sa nu participati):

(A) Decizia moderatorului este finala.

(B) Deadline-ul pentru trimiterea want list-urilor prin OLWLG nu va fi depasit decat in cazul unor probleme personale are moderatorului. (In cazul in care sunt discutii, vezi (A).)

(C) Rezultatele finale ale schimbului nu vor fi rulate din nou daca cineva uita sa foloseasca duplicate protection (in cazul in care doreste de la mai multi ofertanti acelasi joc)!! Folositi duplicate protection in OLWLG pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Daca cineva ajunge sa se planga din aceasta cauza, intreg want list-ul lui va fi nul si nu il voi mai accepta la nici un Romanian Math Trade in viitor.

(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va si lua responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.Informatii generale despre Math Trades:

Maths trades: Math_Trades
Math trades video tutorial: Math Trade video tutorial
OLWLG (Online Want List Generator) FAQ: OLWLG
OLWLG Guides: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/30011
http://www.boardgamegeek.com/geeklist/32005 (Duplicate protection)
http://boardgamegeek.com/thread/159648


Informatii particulare despre acest Math Trade:

Threadul pentru cereri de jocuri (request list):
http://www.boardgamegeek.com/thread/1044099/late-septemberea...

Threadul de discutii (va rog sa il folositi pe acesta pentru intrebari, lasati acest geeklist doar pentru a adauga jocurile oferite):
http://www.boardgamegeek.com/thread/1044097/late-septemberea...

Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga jocuri la lista: 20:00 GMT (22:00 ora locala) Duminica 29 Septembrie, 2013
Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga wantlist-uri in OLWLG: 20:00 GMT (22:00 ora locala) Marti 1 Octombrie, 20131) Nu exista nici o limita a numarului de jocuri pe care le puteti oferi in acest Math Trade. Insa va rog sa luati in considerare punctul (2)2) Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei. (In cazul in care se trimite prin Posta Romana, asigurarea este obligatorie, daca se alege curieratul este la latitudinea celor doi: expeditor si destinatar).

Mentiune: Aceste lucruri se aplica jocurilor trimise pe teritoriul Romaniei! Daca cineva din afara tarii doreste sa participe la acest Math Trade, trebuie sa fie pregatit sa accepte costurile primirii jocului (cu alte cuvinte, expeditorul nu este obligat in nici un fel sa suporte costurile trimiterii pachetului in afara Romaniei)


Din respect pentru ceilalti participanti la Math Trade, v-as ruga sa trimiteti jocurile cat mai repede (insa doar dupa ce rezultatele sunt confirmate ca fiind cele finale – dupa ce rezultatele se posteaza, va exista o fereastra in care corectitudinea lantului va fi verificata si exista posibilitatea sa fie nevoie sa se ruleze din nou trade-ul). De asemenea, recomandam sa folositi BGG trade manager-ul pentru a face schimburile; in acest fel veti putea lasa si primi feedback si va veti putea creste reputatia de trader serios pentru viitoarele schimburi.

Nota pentru aceasta editie: Intre 3 si 6 Octombrie 2013 va avea loc Intalnirea Nationala de BoardGames FBG.ro la Sighisoara. Cei care participa vor putea sa faca schimburile acolo. Cei care nu participa insa gasesc pe cineva dispus sa le livreze jocurile in persoana, pot folosi cu incredere si aceasta optiune.


3) Este obligatoriu ca fiecare joc listat sa contina: starea jocului, editia, limba in care jocul este publicat si nivelul de dependinta lingvistica (folositi pagina de pe BGG a jocului pentru a vedea nivelul de dependinta. Exemplu: fara dependinta, putin text, mult text, nejucabil in alta limba, etc)4) SWEETENERS (nu am sa le traduc in “Indulcitoare”, suna aiurea)

Pentru fiecare Sweeteners listat la un joc principal, este nevoie sa il listati folosind formatul GAMEID (Exemplu: Coloretto; scrieti : [ G A M E I D = XXXX ] minus spatiile). Pentru a gasi GameID-ul jocului, cautati-l pe BGG si in partea dreapta a paginii jocului, ar trebui sa fie listat. De exemplu, GameID-ul jocului Coloretto este 5782. Daca nu se foloseste acest mod de formatare, Sweeneterele nu vor aparea bine in OLWLG si exista sansa ca lumea sa nu le observe cand isi creeaza wishlistul (deci sanse mai mici pentru ca acel joc sa fie parte a unui schimb)

In orice caz SA NU INCLUDETI linkuri spre alte jocuri de pe BGG in cadrul ofertei, decat daca sunteti dispusi sa le oferiti ca si sweeteners. Daca includeti un link spre un joc in descrierea ofertei, VA OBLIGATI sa trimiteti si acel joc ca parte a schimbului.5) Nu stergeti entry-uri din Geeklist dupa ce au fost adaugate!!!!; acest lucru poate duce la complicatii majore in momentul in care se vor rula rezultatele finale. Daca va decideti ca nu mai doriti sa schimbati jocul, editati postul initial si spuneti ca jocul nu mai este valabil (tagul: +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-) sau dati sumbit la un want list gol pentru acel joc (cu alte cuvinte, nu selectati nici un alt joc la schimb).6) Ofertele de tipul "Alegeti X numar de jocuri"

Daca oferta este de genul “Alegeti X numar de jocuri’ dintr-o lista mai lunga de titluri, trebuie sa o listati sub jocul “Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953), Miscellaneous Game Accessory (Game ID: 5985) sau Miscellaneous Game Merchandise (Game ID: 22104) si trebuie neaparat sa includeti tagul +altname+ Alegeti X jocuri din urmatoarele -altname- in descrierea ofertei.7) Oferte care nu tin de jocuri (de exemplu GeekGold, bani, colectii de DVD-uri, etc) sunt binevenite, insa trebuie sa contina in descriere tagul +altname+ “Descrierea produsului” -altname-. Trebuie trecute ca si Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953). In cazul ofertelor de bani, trebuie specificat si modul cum se va opera tranzactia (transfer bancat, predare personala, PayPal, etc).8) Arbitrajul de bani/Geekgold este STRICT INTERZIS!!! (Cu alte cuvinte, incercarea de a schimba ai tai X RON (de exemplu 100RON/300GG) pentru oferta de >X RON (de exemplu 200RON/500GG) a altcuiva este interzisa. Sunt incluse si schimburile bani pentru GG, respectiv GG pentru bani. Daca un asemenea “potential schimb” apare in vreunul din lantul de schimburi, nu cred ca va fi foarte bine pentru cel in cauza. Cu siguranta voi edita acel want list, voi rula din nou rezultatele, insa cel mai important, ma voi gandi serios daca acel user va mai avea dreptul de a participa la urmatoarele editii.9) Folosirea OLWLG-ului (Online Want List Generator) este obligatorie pentru trimiterea wantlist-urilor. In acest mod toate wantlist-urile vor fi formatate dupa standard si se vor evita potentialele greseli inerente formatarilor manuale.


Software-ul folosit pentru generarea lanturilor de schimburi:

Voi folosi TradeMaximizer versiunea 1.4 cu duplicate protection. Cel mai probabil vor fi optiunile: LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME.


Contributiile in GeekGold la acest trade:

In primul rand v-as ruga sa contribuiti fiecare cat de mult puteti cu “GG tips” la acest geeklist. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi lui Jeff pentru munca pe care a depus-o in OLWLG. Acestea fiind spuse, o jumatate din totalul strans la final ii va fi trimis lui JeffyJeff. Un sfert va fi dat unei persoane alese aleator dintre cele care au donat cel putin 1 GG - pentru fiecare GG tipped aveti o intrare la tragerea finala. Iar un sfert imi va reveni mie (si cel mai probabil ii voi da mai departe la celelalte Math Trades, ca ajunga tot la Jeff). Voi adauga 10 la final pe langa tot ce s-a adunat, BGG nu ma lasa sa imi dau singur tips.


%Options%
Deadline-Offers: Sun, 29 September 2013 20:00 GMT
Deadline-Wants: Tue, 01 October 2013 20:00 GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [8] | 
1. Board Game: Colonial: Europe's Empires Overseas [Average Rating:7.22 Overall Rank:1725]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English first edition, regulamentul pentru second edition inclus

Starea jocului: excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: Some necessary text - easily memorized or small crib sheet

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Here I Stand [Average Rating:7.93 Overall Rank:195]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: GMT English Deluxe Edition; Second Printing (contine regulile si cartile pentru jocul in 2)

Starea jocului: excelenta, cartile sleevuite

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Genoa [Average Rating:7.10 Overall Rank:572]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: German Version Filosofia Edition

Starea jocului: excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Rallyman [Average Rating:7.24 Overall Rank:805]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Multilingual third edition

Starea jocului: excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Arcana [Average Rating:6.15 Overall Rank:2899]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English third "revised" edition

Starea jocului: excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: Some necessary text - easily memorized or small crib sheet

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Successors (second edition) [Average Rating:7.04 Overall Rank:2666]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Avalon Hill 1997, contine regulile si cartile aparute in plus la 3rd edition

Starea jocului: excelenta, cutia e putin stearsa pe alocuri datorita varstei

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Tide of Iron [Average Rating:7.23 Overall Rank:661]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English first edition

Starea jocului: componentele noi, in tipla, cutia prezinta semne de uzura la colturi si margini, datorita varstei

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:2885]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
100 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in lume

+altname+ 100 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:2885]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
135 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in lume

+altname+ 135 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:2885]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
165 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in lume

+altname+ 165 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:2885]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
200 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in lume

+altname+ 200 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Apples to Apples [Average Rating:5.86 Overall Rank:3703] [Average Rating:5.86 Unranked]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Mattel English edition

Starea jocului: aproximativ jumate din carti inca in tipla, jucat foarte putin

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Keyflower [Average Rating:7.85 Overall Rank:46]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English/German first edition

Starea jocului: excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Neuroshima Hex! 3.0 [Average Rating:7.42 Overall Rank:229] [Average Rating:7.42 Unranked]
Adrian
Romania
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Z-Man Second edition

Starea jocului: foarte buna

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit oriunde in Romania prin Posta Romana. Predare personala in Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Ricochet Robots [Average Rating:7.00 Overall Rank:619] [Average Rating:7.00 Unranked]
Adrian
Romania
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Rio Grande English edition 1999

Starea jocului: foarte buna

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit oriunde in Romania prin Posta Romana. Predare personala in Bucuresti.

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: 3012 [Average Rating:5.56 Overall Rank:14359]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
3012

Conditie: buna, deschis dar nejucat; cutia usor turtita la un colt
Editie: Cryptozoic Entertainment, engleza
Dependenta de limba: dependenta moderata (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Abaddon [Average Rating:6.66 Overall Rank:4883]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ABADDON

Conditie: foarte buna
Editie: Toy Vault, engleza
Dependenta de limba: dependenta moderata (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Ascension: Deckbuilding Game [Average Rating:7.03 Overall Rank:546] [Average Rating:7.03 Unranked]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ASCENSION: CHRONICLE OF THE GODSLAYER

Conditie: ca nou
Editie: Gary Games, engleza
Dependenta de limba: dependenta moderata (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Ascension: Immortal Heroes [Average Rating:7.39 Overall Rank:958] [Average Rating:7.39 Unranked]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ASCENSION: IMMORTAL HEROES

Conditie: ca nou
Editie: Gary Games, engleza
Dependenta de limba: dependenta mare (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Ascension: Return of the Fallen [Average Rating:7.31 Overall Rank:626] [Average Rating:7.31 Unranked]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ASCENSION: RETURN OF THE FALLEN

Conditie: ca nou
Editie: Gary Games, engleza
Dependenta de limba: dependenta mare (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Ascension: Storm of Souls [Average Rating:7.32 Overall Rank:592] [Average Rating:7.32 Unranked]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ASCENSION: STORM OF SOULS

Conditie: ca nou
Editie: Gary Games, engleza
Dependenta de limba: dependenta moderata (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Atlantic Star [Average Rating:6.88 Overall Rank:1343]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
ATLANTIC STAR

Conditie: buna, componentele arata foarte bine, insa regulamentele au urme de creion pe ele
Editie: Queen Games, engleza
Dependenta de limba: fara text necesar (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Australian Rails [Average Rating:6.92 Overall Rank:2816]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
AUSTRALIAN RAILS

Conditie: ca nou
Editie: Mayfair Games, engleza
Dependenta de limba: dependenta scazuta (conform datelor de pe BGG)

Imagini:

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Battle Line [Average Rating:7.42 Overall Rank:194]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
BATTLE LINE

Conditie: buna, cutia usor uzata, cartile destul de frecate pe margini
Editie: GMT, engleza
Dependenta de limba: dependenta scazuta (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Blue Moon [Average Rating:6.71 Overall Rank:974]
Mihai Stanimir
Romania
Timisoara
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
BLUE MOON

Conditie: foarte buna, cutia prezinta usoara uzura, cartile arata excelent
Editie: Kosmos, engleza
Dependenta de limba: dependenta mare (conform datelor de pe BGG)

Prefer sa il predau personal la intalnirea de la Sighisoara, dar daca asta nu e posibil, atunci ofer transport gratuit in Romania prin Posta Romana.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [8] | 
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [8] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.