GeekGold Bonus for All Supporters at year's end: 1000!
10,482 Supporters
$15 min for supporter badge & GeekGold bonus
13 Days Left

Support:

Magyar math trade - 2016 ősz
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Recommend
29 
 Thumb up
5.00
 tip
 Hide
Végleges eredmények: http://bgg.activityclub.org/olwlg/trades-summary.cgi?listid=...

Kösszönöm a részvételt, kérem kezdjük meg a cserék lebonyolítását.


English speakers: this is a Hungary-only shipping math trade. You're welcome to participate if you have an address inside Hungary. No international shipping allowed. Shipping costs are always covered by the shipper. You need to follow BGG guidelines on cash value trades. If you have communication issues or questions, ask in the comments first, PM me if you get no answer.

Mi az a math trade?

Olyan tömeges játékcsere, amelynek célja, hogy láncot építve a lehető legtöbb játék cseréljen gazdát.

Tegyük fel, hogy egy Drakula Dühét szeretnél elcserélni, és Battlestar Galacticát szeretnél helyette kapni. Van is egy BSG, amit a tulajdonosa elcserélne, de neki már van Dd játéka, és valami eurogame-et akarna inkább. Van azonban még valaki, aki szeretne cserélni, egy Agricolát akar elpasszolni, és érdekli a Drakula dühe. Ha tehát a Dd-t odaadod az Agricola tulajának, az Agricola a BSG tulajhoz kerül, te pedig megkapod a BSG-t. Ez a math trade lényege, de egy szoftver segítségével a cserelánc akár sokkal hosszabb is lehet.

lacxox hosszabban is elmagyarázza!

Hogyan kell a math trade-en részt venni?
0. Elolvasod a következő pont szabályait. Megnézel pár videót a math trade és az OLWLG működéséről. Kérdezel, ha valamit nem értesz. Beszélgetés erről a trade-ről.
1. Listazárási határideig hozzáadod a cserélendő játékaidat ehhez a GeekListhez.
2. Listazárás után bejelölöd az OLWLG-ben a játékokat, amik érdekelnek. (WantList)
3. Listazárás után kitöltöd, hogy mit mire vagy hajlandó cserélni. (Cserelista beküldésének határidejéig.)
3. b. Ellenőrzöd, hogy tényleg jól küldted-e el a listát.
4. Megvárod a math trade előzetes eredményét, megnézed, és jelzed, ha egy cseréd technikai okok miatt lehetetlen. (Óvási határidőig.)
5. Megvárod, hogy mi a math trade végleges eredménye.
6. Privát üzenetben felveszed a kapcsolatot a játékodat fogadó féllel, megbeszélsz vele egy helyet és időpontot, ahol átadod a játékot vagy ha ez nem lehetséges, elkéred a címet, amelyre küldheted.
7. Felelsz az új játékodat adó személy megkeresésére, és a megbeszélt helyen és időpontban átveszed tőle a játékot vagy megadod a címed, amelyre a játékot küldheti.

Mik a szabályok?
A math trade időtartama:
Listazárás: 2016. november 4. 12:00
Cserelista beküldésének határideje: 2016. november 7. 12:00
Óvási határidő: 2016 november 7. 22:00

1. A játékok listázásakor
Mostantól lehet törölni hozzáadott tételt!

Tilos pénzt pénzre cserélni! Ugyanígy tilos a geekgold-geekgold csere. Ha ilyen történik, azt nullázom az eredmények publikálása előtt, és nagyon rosszakat gondolok az elkövetőről.

A math trade-en részt vehetnek a következő tételek:
a) társasjátékok és kiegészítőik
b) szerepjátékok és kiegészítőik
c) bármi más, ami törvényesen feladható postán.
d) geekgold
Szerepelhet, amennyiben mindkét fél betartja a BGG jutalékokkal kapcsolatos szabályait:
e) pénz
f) pénzzel egyenértékű akármi (ajándékutalvány, vásárlás adott boltban)
A pénzzel vagy azzal egyenértékű tételekkel történő kereskedés során a BGG (ez az oldal) 3% jutalékra tart igényt. A jutalékot a pénzt kapó személy (eladó) fizeti. A jutalékfizetés menetének pontos leírása angolul itt található:
Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)
Pénzt vagy azzal egyenértékű tételt ezen a listán csak olyan felhasználó cserélhet (adhat vagy fogadhat), aki a fenti szabályokat megértette és betartja. A math trade szervezője nem vállal felelősséget a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályainak esetleges szándékos vagy véletlen megszegéséből adódó problémákért, és (tapasztalat és erre fordítható idő hiányában) nem ad a szabályzatban feltüntetettnél bővebb információt a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályairól.


Azokat a tételeket, amelyeknek nincs az adatbázisban bejegyzése, Outside the scope of BGG-ként listázd (id=23953), és a leírása tartalmazza ezt: +altname+ Tétel neve -altname-
(A tétel nevéhez helyettesítsd be a konkrét tételt.)

A listában társas- és szerepjátékok esetén kötelezően feltüntetendő:
a) állapot, esetleges hiányosság! Legyen a leírás pontos, esetleg képpel kiegészített! A nem megfelelő állapotleírásnak következményei lesznek!
b) nyelv (akkor is, ha nyelvfüggetlen a kiadás/játék!)
c) kiadás (kiadó, év, kiadás beceneve, ne húzzuk feleslegesen egymás idejét azzal, hogy a kiadásra rá kelljen kérdezni)
(Ha csak a társas egy részét -mondjuk pár bábut- rakod fel, akkor Outside the scope of BGG-ként vidd fel, "+altname+ pár bábu X játékból -altname-" leírással.)

Csak azt add hozzá Insert Geek Linkkel a leíráshoz, amit mellékelsz a játékhoz! Tehát ne linkeld a Caverna leírásában az Agricolát, mondván annak az újabb verziója, mert akkor az OLWLG-s listát böngészve azt fogjuk hinni, hogy egy Cavernát és egy Agricolát akarsz cserélni.

Ne cserélj rosszabb feltételekre egy már listázott tételben! Ha három kockatartó szütyőt listáztál egyben, de egyiküket elajándékoztad közben, a régi tételt töröld, és a két szütyőt add hozzá új tételként. (Miért? Valaki megjelölheti a szütyőket mint olyan tárgyak, amik érdeklik, és átsiklik a változás felett. Amikor megérkezik, jogosan lesz dühös, amiért csak kettőt kapott.)

2. A cserelista beküldésekor
Lehetőleg próbálj meg (üres) cserelistát beküldeni akkor is, ha nem akarsz részt venni a játékaiddal a cserében. Így tudom, hogy nem véletlenül csúsztál ki a határidőből.
űHa beküldted a cserelistád, ellenőrizd még egyszer, hogy biztosan jól töltötted-e ki. Ez a saját érdeked is.

3. Az előzetes eredmények publikálásától az óvási határidőig
Előzetes eredményekkel szembeni óvás csak a megadott határidőn belül, technikai problémák jelzésével lehetséges. Az óvás jogosságáról a személyes bírálatom fog dönteni, amelyben a közösség érdekeit fogom szem előtt tartani.
Ennél a döntésnél nem fogom figyelembe venni ha kiderül, hogy a cserére bocsátott játékodat nem akarod az eredményben szereplőre cserélni. A saját felelősséged, hogy a cserelistát a valóságnak megfelelően töltsed ki. Ezért kérlek, hogy a cserelistádat a beküldés után tüzetesen nézd át. Ha egy adott lehetőség szerepel a listádon, elfogadod, hogy az lehet a csere végeredménye is. (Nem akarom, hogy kár érjen vagy a csere vesztesének érezd magad, de nem fogom egyénileg mérlegelni, hogy egy kétezer forintos, de jelenleg nem kapható játékot vajon valóban elfogadtál volna a tízezer forintos bontatlan játékodért -amit nem tudhatok, te hogyan és mennyiért szereztél- vagy csak félrekattintottál.)
Az óvási időszak alapvetően a cserére bocsátott játékra vonatkozó technikai jellegű problémák jelzésére van fenntartva. (Az általad cserére bocsátott játék elégett, eltűnt, részei nincsenek meg, kiderült, hogy az állapota nem felel meg az általad leírtnak.)
Természetesen bármely más jellegű óvást is mérlegelni fogok, és a közösség érdekeit szem előtt tartva, de saját belátásom szerint döntök róla.

4. Az eredmények véglegesítése után
Szállítási cím: csak Magyarországon belül. Ha külföldön vagy, és szeretnél részt venni, beszélj magyarországi ismerősökkel, vagy ha nincs ilyen, kérj meg valakit a geeklist hozzászólásai között, hogy fogadja a játékodat, és postázza neked.

Szállítási költség: a küldő fizeti.
a) Lehet sima postai csomagban feladni.
b) Lehet vaterafutárral akár PostaPontra küldeni vagy Webox terminált használni.
c) Személyes átadást megbeszélni geekmailen. (Ugyanakkor a fogadó fél nem köteles a személyes átadás lehetőségével élni, ilyenkor marad az a) vagy b) opció.)
Még egyszer, hiába írod be, hogy hol adnád át a játékot, ez nem érvényes. A játékot fogadó személy valószínűleg megpróbál majd valahogy személyes cserét lefolytatni, de ez nem feltétlenül sikerül. A listára játékot felpakolva beleegyezel, hogy belföldre elpostázod a játékot, és te fizeted ennek költséget. Ha ezt nem vagy hajlandó megtenni, nem vehetsz részt a cserében, várj egy későbbi, nem posta alapú cserére.

Szállítás ideje: a végleges eredmények kiírása utáni két héten belül.
a) A végleges eredmények előtt lesznek előzetes eredmények. Az óvási időszak végéig elérhető eredmények tehát csak előzetesek! Ekkor még ne küldd el a játékot! (Valakinek eszébe juthat, hogy mégsem tud elküldeni egy bizonyos játékot, ezzel felborítva az egész láncolatot.)
b) Ne várd meg míg megérkezik a játékod! Ha mindenki erre vár, sosem kapunk semmit. Ez a csere bizalmi alapon működik. Ráadásul nem azzal szúrsz ki, aki lassan küldi a játékodat, hanem valakivel, aki lehet, hogy már rég eleget tett a kötelezettségének.

Linkek:
Math trade wiki
OLWLG wiki (az OLWLG maga)
Video tutorialok

Beszélgetés erről a trade-ről%Options%
Deadline-Offers: Friday, November 4th, 2016, 1:00 PM GMT
Deadline-Wants: Monday, November 7th, 2016, 1:00 PM GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: magyar [+] HU [+] magyarmath [+] [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16] | 
1. Board Game: Spartacus: A Game of Blood & Treachery [Average Rating:7.46 Overall Rank:291]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2012, Gale Force Nine
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Nations [Average Rating:7.68 Overall Rank:104]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2013, Lautapelit.fi
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Urbanization [Average Rating:6.23 Overall Rank:4441]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol, német, holland, francia, spanyol
Kiadás: Multilingual first edition, 2012, Queen Games
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Golem Arcana [Average Rating:6.78 Overall Rank:2936]
 
n s
Hungary
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: egyszer játszott, kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014, Harebrained Schemes
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Tannhäuser: Daedalus [Average Rating:7.51 Unranked] [Average Rating:7.51 Unranked]
n s
Hungary
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: francia (nyelvfüggetlen komponensek, szabály és küldetésfüzetet angol pdf-ben adok)
Kiadás: French first edition, 2008, Asmodée
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Pleasant Dreams [Average Rating:6.10 Overall Rank:10588]
n s
Hungary
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott, sosem játszott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014, Aerjen Games
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Smash Up: The Obligatory Cthulhu Set [Average Rating:6.80 Overall Rank:1071] [Average Rating:6.80 Unranked]
n s
Hungary
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott, sosem játszott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2013, AEG
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Blue Moon Legends [Average Rating:7.33 Unranked] [Average Rating:7.33 Unranked]
n s
Hungary
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott, sosem játszott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014, Fantasy Flight Games
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Nexus Ops [Average Rating:7.23 Overall Rank:360]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kiváló (doboz alja gyárilag szakadt egy helyen)
Nyelv: angol
Kiadás: English second edition Year: 2012 FFG
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Phase 10 [Average Rating:5.09 Overall Rank:16414]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt
Nyelv: van magyar szabály
Kiadás: Ravensburger multilingual edition Year: 1998(??)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Winter Tales [Average Rating:6.00 Overall Rank:5415]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak kibontva
Nyelv: angol
Kiadás: English second edition Year: 2014 FFG
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Supremacy [Average Rating:5.59 Overall Rank:14206]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt, insert kicsit sérült, beltartalom okés
Nyelv: angol
Kiadás: Third edition Year: 1992
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Race for the Galaxy [Average Rating:7.76 Overall Rank:48]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kicsit használt
Nyelv: angol (magyar szabályt adok)
Kiadás: English first edition, 2007

+Rebel Vs. Imperium
+The Brink of War
+The Gathering Storm
(jár mellé a 3 kieg)
5 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.74 Overall Rank:2723]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ 368 friss ropogós Geekgold -altname-
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.74 Overall Rank:2723]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ David Eddings Belgariad -altname-

a linken levő összes (5) könyv magyarul. Párszor olvasva.
https://moly.hu/polcok/belgariad
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Space Mission [Average Rating:6.08 Overall Rank:5148]
Daniel Major
Hungary
Budapest
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: használt, de szép

Nyelv: nyelvfüggetlen, van hozzá magyar szabály

Kiadás: 2011 Schmidt Spiele
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Super Race [Average Rating:6.10 Overall Rank:11326]
Archibald Longdale
Hungary
Budapest - Szentendre
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: multilanguage
Kiadás: Schmidt spiele, 2013
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Duel of Ages II [Average Rating:7.50 Overall Rank:1044]
Varga Olivér
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2013, Worldspanner
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Duel of Ages II: Master Set [Average Rating:8.57 Unranked] [Average Rating:8.57 Unranked]
Varga Olivér
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2013, Worldspanner
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Pirates of the 7 Seas [Average Rating:6.69 Overall Rank:3615]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: angol
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Tannhäuser: Daedalus [Average Rating:7.51 Unranked] [Average Rating:7.51 Unranked]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: nyelvfüggetlen, francia egyébként
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Tannhäuser: Daedalus [Average Rating:7.51 Unranked] [Average Rating:7.51 Unranked]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: nyelvfüggetlen, francia egyébként
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Wombat Rescue [Average Rating:6.62 Overall Rank:3787]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: újszerű
Nyelv: nyelvfüggetlen, angol
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Rise to Power [Average Rating:6.49 Overall Rank:3940]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: egyszer játszott, kártyavédőzve
Nyelv: angol Kickstarter kiadás
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: 20th Century Limited [Average Rating:6.83 Overall Rank:4323]
Tamás Lévai
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: angol
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16] | 
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.