Den første(?) norske byttesirkelen (Norwegian Math Trade)
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
19 
 Thumb up
3.00
 tip
 Hide
The rules and information will all be in Norwegian, as this is a math trade for people shipping inside Norway only (Yes, I might open up for international shipping in a later trade, but not this time). If you live in Norway and want to participate but can't read/write Norwegian just ask in the discussion thread if you have any questions, though I would advise you to not take part in this first trade as I will most likely have more than enough to deal with.

Oppdatering natt til søndag:
Ingen har meldt om noen problemer, så da er det bare å sende spill! Tusen takk til alle som ble med, og håper vi sees igjen i en byttesirkel i nær framtid

Legg gjerne igjen en GeekGold eller to til JeffyJeff (mannen bak OLWLG). Og han som betaler for hostinga til OLWLG er Dan, så om du vil gi han noen kroner kan du finne en donation link nederst her.

Oppdatering natt til fredag:
Foreløpige resultater er nå lastet opp i OLWLG. IKKE SEND SPILL ENDA! Vi må først vente en liten periode for å sjekke at det ikke har oppstått noen problemer. Folk kan ha rota med mye rart uten å være bevisst på det, og jeg kan definitivt ha gjort noe feil

Resultatene i "råtekst" (du finner en mye mer lettfattelig og oversiktlig liste i OLWLG):
TradeMaximizer Version 1.4a
Options: ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME LINEAR-PRIORITIES

Input Checksum: 5b5526545690fe8cc10cf5bc9c1fd64
TRADE LOOPS (12 total trades):

(BORGEMIK) 0008-DIXIT receives (DENISB) 0038-MYSEXP
(DENISB) 0038-MYSEXP receives (WAPAHALA) 0050-WRING
(WAPAHALA) 0050-WRING receives (MOONS) 0025-EENH
(MOONS) 0025-EENH receives (WAPAHALA) 0053-MEM44
(WAPAHALA) 0053-MEM44 receives (HOTNTOT) 0034-INSULA
(HOTNTOT) 0034-INSULA receives (KINGDOK) 0012-BATGAL
(KINGDOK) 0012-BATGAL receives (EBBE) 0006-CARCA
(EBBE) 0006-CARCA receives (HOTNTOT) 0035-TOB
(HOTNTOT) 0035-TOB receives (OLIMAR) 0020-LOU14
(OLIMAR) 0020-LOU14 receives (BORGEMIK) 0008-DIXIT

(HOTNTOT) 0033-BASIL receives (TORNADO67) 0043-GOA
(TORNADO67) 0043-GOA receives (HOTNTOT) 0033-BASIL

ITEM SUMMARY (12 total trades):

(BORGEMIK) 0008-DIXIT receives (DENISB) 0038-MYSEXP and sends to (OLIMAR) 0020-LOU14
(DENISB) 0038-MYSEXP receives (WAPAHALA) 0050-WRING and sends to (BORGEMIK) 0008-DIXIT
(EBBE) 0006-CARCA receives (HOTNTOT) 0035-TOB and sends to (KINGDOK) 0012-BATGAL
(HOTNTOT) 0033-BASIL receives (TORNADO67) 0043-GOA and sends to (TORNADO67) 0043-GOA
(HOTNTOT) 0034-INSULA receives (KINGDOK) 0012-BATGAL and sends to (WAPAHALA) 0053-MEM44
(HOTNTOT) 0035-TOB receives (OLIMAR) 0020-LOU14 and sends to (EBBE) 0006-CARCA
(KINGDOK) 0012-BATGAL receives (EBBE) 0006-CARCA and sends to (HOTNTOT) 0034-INSULA
(MOONS) 0025-EENH receives (WAPAHALA) 0053-MEM44 and sends to (WAPAHALA) 0050-WRING
(OLIMAR) 0020-LOU14 receives (BORGEMIK) 0008-DIXIT and sends to (HOTNTOT) 0035-TOB
(TORNADO67) 0043-GOA receives (HOTNTOT) 0033-BASIL and sends to (HOTNTOT) 0033-BASIL
(WAPAHALA) 0050-WRING receives (MOONS) 0025-EENH and sends to (DENISB) 0038-MYSEXP
(WAPAHALA) 0053-MEM44 receives (HOTNTOT) 0034-INSULA and sends to (MOONS) 0025-EENH

Num trades = 12 of 52 items (23,1%)
Total cost = 34 (avg 2,83)
Num groups = 2
Group sizes = 10 2
Sum squares = 104
Elapsed time = 3ms

Jeg gjentar igjen: IKKE SEND NOEN SPILL ENDA!

-----------------------------

Oppdatering mandag kveld:
Listen er nå stengt, og det er åpnet for innsending av ønskelister (Submit Want List) gjennom OLWLG. Husk at ønskene dine ikke er sendt inn før du har fått en Geekmail som bekrefter at de er mottatt!

-----------------------------

Åtte timer på overtid har 92% sendt inn ønskene sine. Det er nå stengt for innsending av ønskelister.

-----------------------------

Hei, og velkommen til den første(?) norske Math Trade'en! Har vi forresten et godt norsk ord for Math Trade? Kan jeg foreslå "byttesirkel"? Jeg bruker det frem til noen opplyser meg om noe bedre Jeg har over lang tid vært med i ganske mange europeiske og amerikanske byttesirkler, og har lenge vurdert å sette igang med en norsk en på (semi)fast basis. Å sende pakker ut av landet med Posten er som de fleste vet alt annet enn en billig affære, og jeg har stor tro på at vi har mer enn nok brettspillinteresserte her i landet til å gjennomføre en slik Trade. Hvis dette går bra tenkte jeg forøvrig starte en liste over folk som er interesserte i fremtidige trades, så om du vil ha beskjed (GeekMail) neste gang jeg starter opp en norsk byttesirkel bare send meg en GeekMail om det.

Jeg har ikke lagt merke til så veldig mange andre nordmenn i tidligere europeiske Trades, så jeg har full forståelse om dette er nytt terreng for de fleste av dere. Heldigvis er BGG full av ressurssterke personer som mer enn gledelig deler på sin nær utømmelige kilde av informasjon, så her følger noen nyttige lenker (alt er på engelsk):

A 'Math Trade'? WTF is that?
BGGs egen Wiki-oppføring om Math Trades
OLWLG - On-Line Want List Generator - Et verktøy du pent er nødt til å bruke om du vil være med på moroa

Hvis du har et greit grep om hva en byttesirkel (Math Trade) er, men ikke hvordan det foregår her på BGG, er det noen kjappe videoer her som forklarer det veldig godt, inkludert ovenfornevnte OLWLG som ved første gangs bruk kan virke ganske skremmende på de fleste:
http://boardgamegeek.com/thread/568078/math-trade-video-tuto...

Generell info

Listen åpner tirsdag 14. juni 2011.
Listen lukkes mandag 20. juni 2011 kl. 19:00 norsk tid (eller kort tid etter).
Frist for innsending av ønsker er torsdag 23. juni kl. 19:00 norsk tid.
Det vil kun være brettspill i denne byttesirkelen.
Antall artikler ("Items") tillatt per person: Fem -5-
Tillegg ("Sweeteners") er tillatt.
Duplikater er tillatt.
Jeg kommer til å bruke TradeMaximizer Version 1.4a med valgene LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES.
Diskusjonstråd: http://www.boardgamegeek.com/thread/663598/

Med det unna, går vi elegant videre til det viktigste (nest etter spillene): reglene! Siden dette er første gangen jeg arrangerer noe slikt på denne skalaen vil det være ganske strenge regler. Dette er både for min og din skyld. Flere av disse vil høyst sannsynlig bli "løsere" i eventuelle fremtidige trades. Jeg snakker mye om "artikler" i resten av teksten. Med det mener jeg enkelt og greit en "item", altså en oppføring, i Geek Listen.

REGLER

- Denne byttesirkelen er kun åpen for folk i Norge. Du MÅ ha en postadresse i Norge (altså ikke Svalbard, Jan Mayen o.l.).

- Innsending av ønsker MÅ skje gjennom OLWLG (se info og link til videoer nevnt ovenfor) som du finner her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/ Ingen unntak.
Har du ikke brukt OLWLG før må du først registrere deg, men det er så enkelt som å skrive inn BGG-brukernavnet ditt. Du vil da få tilsendt en GeekMail med en personlig lenke du skal bruke. Når tiden kommer for å velge ønsker, er det bare å velge spillet du ønsker deg fra listen ved å trykke ADD. Du får da opp en liste over spillene du har lagt ut, og huker bare av for de du er villig til å bytte bort mot dette spillet. Husk at ved å legge til et ønske godtar du et mulig bytte for dette. Du kan like gjerne få det du "minst" ønsker deg som det du "mest" ønsker deg, så det er viktig at du kun legger til spill du faktisk har lyst på. Ved å sende inn ønskene dine (submit want list) har du samtidig godtatt ethvert mulig bytte i den listen.

- I denne byttesirkelen er det KUN tillatt med brettspill, inkludert kort- og andre typer spill som man finner på BGG (altså IKKE penger, gavekort, GeekGold, rollespill, PC-spill, osv). Er du i tvil, spør i diskusjonstråden.

- For hver artikkel du legger ut for bytte må du inkludere tilstanden ("Ny i plast", "Spilt 3 ganger, god som ny", "Komponentene er som nye men esken har revnet i ene hjørnet", e.l.), hvilken versjon/utgave (hvis utgitt flere ganger), og hvilket språk.

- Vil du inkludere tillegg ("Sweeteners"), altså flere spill under samme artikkel, "må" du bruke GAMEID-taggen. Vil du for eksempel bytte bort Dominion og Dominion: Alchemy i samme pakke, legger du først ut Dominion på vanlig vis, og inkluderer en link til Dominion: Alchemy i "Comments:"-feltet slik: [ gameid=66098] (uten mellomrommet bak [ )
Nummeret tilsvarer ObjectID som du finner helt til høyre i Information-blokken til spillets oppføring. Det er også identisk med nummeret i URL'en til spillets oppføring i BGG-databasen.
Alternativt kan du sette det inn ved å bruke Insert Geek Link i Formatting-menyen. Velg Board Game og søk opp spillet du vil legge til, trykk så ok og en ferdig thing-tag legges til med ID utfylt.
Bruker du ikke disse metodene, vil ikke spillet dukke opp korrekt som et tillegg i OLWLG.

- Ikke inkluder lenker til andre spills BGG-sider i artikkelen din med mindre du skal inkludere det spillet som et tillegg. Hvis du lenker til et spill i din artikkels beskrivelse forventes det at du sender dette spillet sammen med hovedartikkelen.

- Vil du tilby et valg blant flere spill, alla "Velg deg 3 av disse spillene", må du legge ut artikkelen som "Outside the Scope of BGG" (Game ID: 23953). I tillegg må du inkludere en linje med beskrivelse i Comments-feltet slik:
+altname+ Velg 3 av disse spillene -altname-
Teksten bestemmer du selvsagt selv, men altname-taggene før og etter må være med (og alt på én linje).

- Alle som sender spill betaler selv kostnaden. Dvs. alle er enige i en regel om "free shipping to Norway". Her er det ingen rom for diskusjon, da jeg vil ha det så enkelt som mulig for alle i denne omgang. Hvis du ikke er villig til å betale alle fraktkostnaden for det du sender ut, må du pent vente til en annen anledning.

- Det er fullt tillatt å tilby gratis henting/levering av spill. Du kan f.eks. inkludere "Spillet kan hentes i Trondheim om ønskelig", "Jeg kan levere spillet hvor som helst i Oslo", eller spørre vedkommende som har lagt ut det du er interessert i om det er mulig å plukke opp, i så fall hvor.

- Det du bytter bort antas å bli sendt i løpet av 5 dager fra at klarsignalet for å sende er gitt. Om dette blir et problem/for kort tid, så si klart og tydelig i fra i beskrivelsen din om hvor lang tid det vil ta før du får sendt.

- Du må ikke, men bør i høyeste grad sende inn en Want List for alt du har lagt ut til bytte, uansett om du fant noe du ville ha for det eller ikke. Vil du ikke bytte bort alikevel, fordi du ombestemte deg eller bare ikke fant noe av interesse, så sender du en blank liste. Sender du ikke inn ønskene vil jeg gå ut i fra at du har glemt det og mest sannsynlig mase på deg, men ingen garanti

- Ikke, under noen som helst omstendighet, slett artikler fra Geek Listen. Jeg gjentar: IKKE SLETT ARTIKLER FRA LISTEN. Skulle du finne ut at du ikke vil bytte bort spillet, rediger artikkelen og si at du trekker det tilbake. Sender du inn en blank liste med ønsker (eller lar vær å send i det hele tatt) for den artikkelen, så er du uansett garantert at det ikke blir inkludert i byttesirkelen. Grunnen til ikke å slette er at du da forskyver rekkefølgen på samtlige påfølgende artikler i listen, noe som kan skape uhyre mye forvirring og frustrasjon.

- Jeg forbeholder meg retten til å fjerne (ekskludere) ethvert innlegg som jeg finner upassende eller som bryter med noen av reglene. Er du på "svartelista" over Bad Traders, eller har dårlig (mange negative tilbakemeldinger) trade rating, vil du mest sannsynlig også bli ekskludert.

- Jeg forbeholder meg også retten til å endre/legge til/utdype disse reglene underveis, selv om det høyst sannsynlig ikke vil skje i noen stor grad.

- Det er ditt eget ansvar å påse at de Ønskene (Wants) du sender inn er korrekte. Husk at alle kan redigere det de har lagt ut for bytte fram til Listen låses. Det kan hende at folk oppdager feil/mangler ved spillene sine underveis, eller trekker spillet fra bytterunden totalt, og da er det veldig dumt om du ikke har dobbeltsjekket ønsket ditt ETTER at listen er låst og FØR du sender inn dine ønsker.

- Det er ditt eget ansvar, og bare ditt, at du har fått med deg samtlige av disse reglene. Bryter du dem risikerer du å bli utestengt fra denne byttesirkelen og alle framtidige byttesirkler jeg måtte sette opp.

Ikke skriv kommentarer til listen, men bruk heller diskusjonstråden som er satt opp spesifikt for denne byttesirkelen. Har du spørsmål må du gjerne skrive i diskusjonstråden eller send meg en Geekmail. Jeg svarer så fort jeg kan. Spør du i diskusjonstråden får du mest sannsynlig svar fortere fra noen andre enn hva jeg rekker. Ønsker til spill du vil se i byttesirkelen kan også nevnes der. Vær obs på at OLWLG må oppdateres manuelt (av meg) etterhvert som nye spill blir lagt til i listen. Jeg kommer til å oppdatere minst en gang daglig.

Lykke til!


%Options%
Deadline-Offers: Monday, June 20th, 2011, 6:00 PM CET
Deadline-Wants: Thursday, June 23rd, 2011, 6:00 PM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3  Next »    |  
1. Board Game: Runebound (First Edition) [Average Rating:6.19 Overall Rank:3537]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Kjøpt brukt, og spillgruppen min likte det så godt at vi "oppgraderte" til 2nd edition for å kunne kjøpe tilleggspakkene. (For å være helt ærlig foretrekker jeg den første, siden den er enklere ^_^). Esken er slitt (hvite hjørner og den buler inn på topp og bunn pga dårlig pakkearbeid). Originalreglene var ikke inkludert når jeg fikk det, men det er to sett med printede regler. Jeg har også lagt ved en full-fargeutskrift av FAQ/Errata. Komponentene er i god/veldig god stand, og kortene viser nesten ingen tegn til bruk. Hver minste lille brikke er fortsatt tilstede. Totalt sett i veldig god stand.
Språk: Engelsk.

Kan, om ønskelig, hentes/leveres personlig i Trondheim.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.73 Overall Rank:3122]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ Velg tre spill -altname-

Du kan velge tre av følgende spill:


Delta V
Spilt to ganger, i veldig god stand. Spillet er språk-uavhengig, med regler på engelsk, dansk, norsk, svensk, nederlandsk, fransk og italiensk.
##################################################
 

Big Manitou
Kjøpt brukt, og virker som et godt spill, men det falt aldri helt i smak med resten av gruppen. Alt ser så godt som nytt ut, men ett kort mangler (den blå tiern). Det løste vi enkelt ved å bruke det blå hjelpekortet (som har eksakt likedan bakgrunn, så ingen ser forskjell). Hjelpekortet trengs uansett ikke da all informasjon allerede finnes på resten av kortene.
Språk-uavhengige komponenter, regler på engelsk, italiensk og tysk.
##################################################

Powerstorm
To esker med kort, en for hvert lag. Vunnet i et tidligere lotteri, men har aldri kommet så langt som å lese reglene engang. Eskene er rimelig slitne, men kortene er så gode som ny.
Engelsk språk med mye tekst.
##################################################

Mausgeflippt
Vinner av den tyske barnespilltesten "German BDKJ Kinderspieletest".
Helt ny, fortsatt i plast. Ingen nødvendig tekst på komponentene.
##################################################

Birds on a Wire
Mottatt i tidligere bytte. Veldig god stand. Engelske regler, men ingen nødvendig tekst på spillkomponentene.
##################################################

Strada Romana
Regler på engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. Ingen nødvendig tekst i selve spillet. Spilt kanskje 3 ganger, så i utmerket stand.
##################################################

Double Down
Helt ny, fortsatt i plast. Fransk utgave fra Gigamic i rød metallboks som på bildet.

Kan hentes/leveres i Trondheim hvis ønskelig!
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Formula D: Catalina Santana Promo [Average Rating:7.33 Unranked] [Average Rating:7.33 Unranked]
 
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Promoen inneholder bil + førerkort. Kortet er på engelsk. Aldri brukt, kommer i en liten plastlomme.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Ubongo: Duel [Average Rating:6.87 Overall Rank:1950]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Som nytt, spillt én gang

Finske og norske regler
Publisher: Competo

Kan hentes/leveres i Bergen om ønskelig
2 
 Thumb up
5.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Candamir: The First Settlers [Average Rating:6.18 Overall Rank:3102]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Kjøpt brukt, men er lite brukt
Spilldeler som nye.

Boksen har en bump på nedre venstre hjørne.
Sender gjerne bilde.

Engelske regler.
Publisher er Kosmos

Kan hentes/leveres i Bergen om ønskelig
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Carcassonne [Average Rating:7.42 Overall Rank:163] [Average Rating:7.42 Unranked]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Veldig bra stand, spillt 10 til 20 ganger.
Sleve boksen har litt hylleslitasje (shelf wear),
men spilldelene er så godt som nye.

Inneholder følgende ekspansjoner:

Små ekspansjoner:
The river (Kom med hovedspillet.)
King and scout
The Count of Carcassonne

Stor ekspansasjon
Carcassonne: Inns & cathedrals.

Alle ekspasnjoner er i hovedboksen.

Hovedspillet samt The river har regler på engelsk,
The Count på fransk,
King and Scout på norsk.

Alle regler finnes på boardgamegeek.com på engelsk.
Kan hentes/leveres i Bergen om ønskelig

Carcassonne: The River
Carcassonne: Expansion 1 – Inns & Cathedrals
Carcassonne: King & Scout
Carcassonne: The Count of Carcassonne
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Alhambra [Average Rating:7.02 Overall Rank:441]
Børge N
Norway
Porsgrunn
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Uspilt, men åpnet (kortene er fremdeles i plastikk)
Språk: Nordisk utgave med blant annet norske regler.

Kan om ønskelig hentes/leveres i Trondheim.
2 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Dixit [Average Rating:7.28 Overall Rank:242] [Average Rating:7.28 Unranked]
Børge N
Norway
Porsgrunn
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spilt én gang, god som ny
Språk: Engelske regler, ingen nødvendig tekst i spillet

Kan om ønskelig hentes/leveres i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: New World: A Carcassonne Game [Average Rating:6.48 Overall Rank:1997]
Børge N
Norway
Porsgrunn
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spilt én gang, god som ny
Språk: Engelske regler, ingen nødvendig tekst i spillet

Kan om ønskelig hentes/leveres i Trondheim.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Ticket to Ride: The Card Game [Average Rating:6.16 Overall Rank:2470]
Børge N
Norway
Porsgrunn
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spilt to ganger, god som ny
Språk: Skandinavisk utgave med blant annet norske regler

Kan om ønskelig hentes/leveres i Trondheim.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.73 Overall Rank:3122]
Børge N
Norway
Porsgrunn
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ Vel tre av disse fem småutvidelsene -altname-

Her er fem småutvidelser som jeg har fått i Spielbox. Velg tre av disse.

======================================

1. 7 Wonders: Manneken Pis

Tilstand: I plast
Språk: Engelske regler kopiert fra Spielbox, ingen nødvendig tekst i utvidelsen

======================================

2. A la carte: Die Beilage/Side Dish

Tilstand: I plast
Språk: Engelske regler kopiert fra Spielbox, ingen nødvendig tekst i utvidelsen

======================================

3.Carcassonne: The Plague/Die Pest

Tilstand: Uspilt, men punchet
Språk: Engelske regler kopiert fra Spielbox, ingen nødvendig tekst i utvidelsen

======================================

4. Finca: El Razul

Tilstand: I plast
Språk: Engelske regler kopiert fra Spielbox, ingen nødvendig tekst i utvidelsen

======================================

5. Zooloretto: Christmas Tree

Tilstand: Upunchet, jeg har lagt den i en ziplock-pose.
Språk: Engelske og tyske regler, ingen nødvendig tekst i utvidelsen

======================================


Kan om ønskelig hentes/leveres i Trondheim.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Battlestar Galactica: The Board Game [Average Rating:7.74 Overall Rank:65]
Olav Martinius Lien
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Esken er litt sliten på noen steder og har noen rifter i hjørner. Har blitt forsterket med tape. Ellers er alle komponenter i topp stand.

Kan sende bilde hvis ønskelig.

Engelske regler.

Kan hentes/bringes i Oslo
1 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Summoner Wars: Guild Dwarves vs Cave Goblins [Average Rating:7.59 Overall Rank:589] [Average Rating:7.59 Unranked]
Olav Martinius Lien
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spilt en gang. Topp stand

Engelske regler.

Kan hentes/leveres i Oslo.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: War! Age of Imperialism [Average Rating:5.61 Overall Rank:15073]
Olav Martinius Lien
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Noen småmerker på esken. Eller topp stand. Spilt en gang.

Engelske regler.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Afrikan tähti [Average Rating:4.63 Overall Rank:18413]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Kommer opp her som Afrikan Tähti, men på norsk er det den gode gamle
Den forsvunne diamanten.

Spillt 4-5 ganger.
Spillet er som nytt, boksen har ørlite hylleslitasje.

Norske regler
Publisher DAMM/Egmont

Kan hentes/leveres i Bergen
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Munchkin [Average Rating:5.91 Overall Rank:4067] [Average Rating:5.91 Unranked]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Kortspill i veldig bra stand, nesten ikke spillt.
Engelske regler.

Kan hentes/leveres i Bergen.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Ticket to Ride: The Dice Expansion [Average Rating:5.70 Unranked] [Average Rating:5.70 Unranked]
Stig Morten
Norway
Kvernaland
flag msg tools
Thunder Alley: Crew Chief Expansion - Coming soon to Kickstarter!
badge
Evil lurks here!
Avatar
mbmbmbmbmb
Spilt en gang, god som ny.
2 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: BattleLore [Average Rating:7.37 Overall Rank:309]
Geir Wahlquist
Norway
Drammen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Er i god stand, lite brukt.
Språk: Engelsk
1 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Cosmic Encounter [Average Rating:6.40 Overall Rank:2727]
Geir Wahlquist
Norway
Drammen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Fikk i tidligere secret santa på spillskrinet.no. Ikke spilt og er i samme tilstand som jeg fikk det.Esken er slitt.
Versjonen jeg sitter på er fra 2000. Det er derfor ikke den nylig oppdaterte versjonen fra 2008.
Språk: Engelsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Louis XIV [Average Rating:7.08 Overall Rank:638]
Geir Wahlquist
Norway
Drammen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Lite spilt. I relativt god stand, men esken har en skade, derfor tapet litt.
Språk: Engelsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Pandemic [Average Rating:7.62 Overall Rank:84]
Geir Wahlquist
Norway
Drammen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
I god stand, spilt lite
Språk: Engelsk
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Race for the Galaxy [Average Rating:7.76 Overall Rank:50]
Geir Wahlquist
Norway
Drammen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
I god stand. Ikke spilt mye. Kortene er ikke slitt.
Språk: Engelsk
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Backgammon [Average Rating:6.53 Overall Rank:1229]
Tor Øksendal
Norway
Oslo
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Backgammon-spillet er av typen "Prestige Backgammon" med koffert i kunstig lær og innsydde spillefelt, som vist på bildet (jeg har fotografert det selv). Utgivelsesår er ikke oppgitt.

Det har vært liggende noen år så ytterembalasjen i papp er noe slitt, men selve kofferten med spillet er omtrent strøken. Spillet har aldri vært brukt, så brikkene er fortsatt i plastembalasje.

Regler på norsk.

Kan levere/hente i Oslo.

 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Carcassonne [Average Rating:7.42 Overall Rank:163] [Average Rating:7.42 Unranked]
Tor Øksendal
Norway
Oslo
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Dette er grunnspillet inkludert "the river"-utvidelsespakken. Utgivelsesår: 2000

Språk: engelsk

Tilstand: Spillt èn gang, omtrent som ny.

Jeg kan levere og hente i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Entdecker: Exploring New Horizons [Average Rating:6.52 Overall Rank:1973]
Tor Øksendal
Norway
Oslo
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Utgivelsesår: 2001

Språk: engelsk

Tilstand:Spillt èn gang. Omtrent som ny, bare litt overflateslitasje på esken.

Jeg kan levere og hente i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3  Next »    |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3  Next »    |