Norsk Byttesirkel - Oktober 2011 (Norwegian Math Trade)
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
14 
 Thumb up
 tip
 Hide
The rules and information will all be in Norwegian, as this is a math trade for people shipping within Norway only (Yes, I might open up for international shipping in a later trade). If you live in Norway and want to participate, but can't read/write Norwegian, just ask in the discussion thread if you have any questions.

Hei, og velkommen (tilbake?) til den norske byttesirkelen!

Den korte versjonen (for deg som var med sist i juni og bare lurer på hva som er nytt):
- Ingen begrensning på antall artikler per person (var 5 sist)
- Geekgold er tillatt artikkel i tillegg til brettspill (det var kun brettspill sist)


Oppdatering tirsdag ettermiddag:
SEND SPILL!

Her er det endelige resultatet (samme som det midlertidige).

Resultatet kan også leses i OLWLG her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/trades-summary.cgi?listid=...

TradeMaximizer Version 1.4a
Options: ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME LINEAR-PRIORITIES

Input Checksum: 60f235509f88213640ee2f94c0394f
TRADE LOOPS (6 total trades):

(ALVEQ) 0064-DDCRBG receives (HASOERE) 0031-TTREU
(HASOERE) 0031-TTREU receives (ALVEQ) 0064-DDCRBG

(ALVEQ) 0066-INNOV receives (GAWAIN) 0025-ASLSK1
(GAWAIN) 0025-ASLSK1 receives (ALVEQ) 0066-INNOV

(GAWAIN) 0027-BMOON receives (RUNE) 0012-MARCO
(RUNE) 0012-MARCO receives (GAWAIN) 0027-BMOON

ITEM SUMMARY (6 total trades):

(ALVEQ) 0064-DDCRBG receives (HASOERE) 0031-TTREU and sends to (HASOERE) 0031-TTREU
(ALVEQ) 0066-INNOV receives (GAWAIN) 0025-ASLSK1 and sends to (GAWAIN) 0025-ASLSK1
(GAWAIN) 0025-ASLSK1 receives (ALVEQ) 0066-INNOV and sends to (ALVEQ) 0066-INNOV
(GAWAIN) 0027-BMOON receives (RUNE) 0012-MARCO and sends to (RUNE) 0012-MARCO
(HASOERE) 0031-TTREU receives (ALVEQ) 0064-DDCRBG and sends to (ALVEQ) 0064-DDCRBG
(RUNE) 0012-MARCO receives (GAWAIN) 0027-BMOON and sends to (GAWAIN) 0027-BMOON

Num trades = 6 of 67 items (9,0%)
Total cost = 17 (avg 2,83)
Num groups = 3
Group sizes = 2 2 2
Sum squares = 12
Elapsed time = 2ms

------------------------------------------------------------------------

Her følger noen nyttige lenker (alt er på engelsk):

A 'Math Trade'? WTF is that?
BGGs egen Wiki-oppføring om Math Trades
OLWLG - On-Line Want List Generator - Et verktøy du pent er nødt til å bruke om du vil være med på moroa

Hvis du har et greit grep om hva en byttesirkel (Math Trade) er, men ikke hvordan det foregår her på BGG, er det noen kjappe videoer her som forklarer det veldig godt, inkludert ovenfornevnte OLWLG som ved første gangs bruk kan virke ganske skremmende på de fleste:
http://boardgamegeek.com/thread/568078/math-trade-video-tuto...
Hvis dette er nytt for deg vil du kanskje ha nytte av å se hvordan forrige byttesirkel gikk for seg. Den kan du finne her: http://boardgamegeek.com/geeklist/68633/den-forste-norske-by...

Generell info

Listen åpner lørdag 1. oktober 2011.
Listen lukkes tirsdag 11. oktober 2011 kl. 19:00 norsk tid.
Frist for innsending av ønsker er mandag 17. oktober kl. 19:00 norsk tid.
Det vil hovedsaklig kun være brettspill i denne byttesirkelen, men jeg åpner også for Geekgold (minimum 200).
Antall artikler ("Items") tillatt per person: Ingen øvre grense.
Tillegg ("Sweeteners") er tillatt.
Duplikater er tillatt.
Jeg kommer til å bruke TradeMaximizer Version 1.4a med valgene LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES.
Diskusjonstråd: http://www.boardgamegeek.com/thread/705431/diskusjonstrad-fo...

Med det unna, går vi elegant videre til det viktigste (nest etter spillene): Reglene! Jeg snakker mye om "artikler" i resten av teksten. Med det mener jeg enkelt og greit en "item", altså en oppføring, i Geek Listen.

REGLER

- Denne byttesirkelen er kun åpen for folk i Norge. Du MÅ ha en postadresse i Norge (altså ikke Svalbard, Jan Mayen o.l.).

- Innsending av ønsker MÅ skje gjennom OLWLG (se info og link til videoer nevnt ovenfor) som du finner her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/ Ingen unntak.
Har du ikke brukt OLWLG før må du først registrere deg, men det er så enkelt som å skrive inn BGG-brukernavnet ditt. Du vil da få tilsendt en GeekMail med en personlig lenke du skal bruke. Når tiden kommer for å velge ønsker, er det bare å velge spillet du ønsker deg fra listen ved å trykke ADD. Du får da opp en liste over spillene du har lagt ut, og huker bare av for de du er villig til å bytte bort mot dette spillet. Husk at ved å legge til et ønske godtar du et mulig bytte for dette. Du kan like gjerne få det du "minst" ønsker deg som det du "mest" ønsker deg, så det er viktig at du kun legger til spill du faktisk har lyst på. Ved å sende inn ønskene dine (submit want list) har du samtidig godtatt ethvert mulig bytte i den listen.

- I denne byttesirkelen er det KUN tillatt med brettspill og Geekgold, inkludert kort- og andre typer spill som man finner på BGG (altså IKKE penger, gavekort, rollespill, PC-spill, osv). Er du i tvil, spør i diskusjonstråden.

- For hver artikkel du legger ut for bytte må du inkludere tilstanden ("Ny i plast", "Spilt 3 ganger, god som ny", "Komponentene er som nye men esken har revnet i ene hjørnet", e.l.), hvilken versjon/utgave (hvis utgitt flere ganger), og hvilke(t) språk.

- Vil du inkludere tillegg ("Sweeteners"), altså flere spill under samme artikkel, "må" du bruke GAMEID-taggen. Vil du for eksempel bytte bort Dominion og Dominion: Alchemy i samme pakke, legger du først ut Dominion på vanlig vis, og inkluderer en link til Dominion: Alchemy i "Comments:"-feltet slik: [ gameid=66098] (uten mellomrommet bak [ )
Nummeret tilsvarer ObjectID som du finner helt til høyre i Information-blokken til spillets oppføring. Det er også identisk med nummeret i URL'en til spillets oppføring i BGG-databasen.
Alternativt kan du sette det inn ved å bruke Insert Geek Link i Formatting-menyen. Velg Board Game og søk opp spillet du vil legge til, trykk så ok og en ferdig thing-tag legges til med ID utfylt.
Bruker du ikke disse metodene, vil ikke spillet dukke opp korrekt som et tillegg i OLWLG.

- Ikke inkluder lenker til andre spills BGG-sider i artikkelen din med mindre du skal inkludere det spillet som et tillegg. Hvis du lenker til et spill i din artikkels beskrivelse forventes det at du sender dette spillet sammen med hovedartikkelen.

- Vil du tilby et valg blant flere spill, alla "Velg deg 3 av disse spillene", må du legge ut artikkelen som "Outside the Scope of BGG" (Game ID: 23953). I tillegg må du inkludere en linje med beskrivelse i Comments-feltet slik:
+altname+ Velg 3 av disse spillene -altname-
Teksten bestemmer du selvsagt selv, men altname-taggene før og etter må være med (og alt på én linje).

- Alle som sender spill betaler selv kostnaden. Dvs. alle er enige i en regel om "free shipping to Norway". Her er det ingen rom for diskusjon, da jeg vil ha det så enkelt som mulig for alle. Hvis du ikke er villig til å betale alle fraktkostnaden for det du sender ut, må du pent vente til en annen anledning.

- Det er fullt tillatt å tilby gratis henting/levering av spill. Du kan f.eks. inkludere "Spillet kan hentes i Trondheim om ønskelig", "Jeg kan levere spillet hvor som helst i Oslo", eller spørre vedkommende som har lagt ut det du er interessert i om det er mulig å plukke opp, i så fall hvor.

- Det du bytter bort antas å bli sendt i løpet av 5 dager fra at klarsignalet for å sende er gitt (trolig rundt 19. oktober). Om dette blir et problem/for kort tid, så si klart og tydelig i fra i beskrivelsen din om hvor lang tid det vil ta før du får sendt.

- Du må ikke, men bør i høyeste grad sende inn en Want List for alt du har lagt ut til bytte, uansett om du fant noe du ville ha for det eller ikke. Vil du ikke bytte bort alikevel, fordi du ombestemte deg eller bare ikke fant noe av interesse, så sender du en blank liste. Sender du ikke inn ønskene vil jeg gå ut i fra at du har glemt det og mest sannsynlig mase på deg, men ingen garanti

- Ikke, under noen som helst omstendighet, slett artikler fra Geek Listen. Jeg gjentar: IKKE SLETT ARTIKLER FRA LISTEN. Skulle du finne ut at du ikke vil bytte bort spillet, rediger artikkelen og si at du trekker det tilbake. Sender du inn en blank liste med ønsker (eller lar vær å send i det hele tatt) for den artikkelen, så er du uansett garantert at det ikke blir inkludert i byttesirkelen. Grunnen til ikke å slette er at du da forskyver rekkefølgen på samtlige påfølgende artikler i listen, noe som kan skape uhyre mye forvirring og frustrasjon.

- Jeg forbeholder meg retten til å fjerne (ekskludere) ethvert innlegg som jeg finner upassende eller som bryter med noen av reglene. Er du på "svartelista" over Bad Traders, eller har dårlig (mange negative tilbakemeldinger) trade rating, vil du mest sannsynlig også bli ekskludert.

- Jeg forbeholder meg også retten til å endre/legge til/utdype disse reglene underveis, selv om det høyst sannsynlig ikke vil skje i noen stor grad.

- Det er ditt eget ansvar å påse at de Ønskene (Wants) du sender inn er korrekte. Husk at alle kan redigere det de har lagt ut for bytte fram til Listen låses. Det kan hende at folk oppdager feil/mangler ved spillene sine underveis, eller trekker spillet fra bytterunden totalt, og da er det veldig dumt om du ikke har dobbeltsjekket ønsket ditt ETTER at listen er låst og FØR du sender inn dine ønsker.

- Det er ditt eget ansvar, og bare ditt, at du har fått med deg samtlige av disse reglene. Bryter du dem risikerer du å bli utestengt fra denne byttesirkelen og alle framtidige byttesirkler jeg måtte sette opp.

Vennligst ikke skriv kommentarer til listen, men bruk heller diskusjonstråden som er satt opp spesifikt for denne byttesirkelen. Har du spørsmål må du gjerne skrive i diskusjonstråden eller sende meg en Geekmail. Jeg svarer så fort jeg kan. Spør du i diskusjonstråden får du mest sannsynlig svar fortere fra noen andre enn hva jeg rekker. Ønsker til spill du vil se i byttesirkelen kan også nevnes der. Vær obs på at OLWLG må oppdateres manuelt (av meg) etterhvert som nye spill blir lagt til i listen, så ikke få panikk om du ikke finner igjen dine artikler i OLWLG umiddelbart. Jeg kommer til å oppdatere minst en gang daglig.

Takk for at du orket å lese alt, og lykke til!


%Options%
Deadline-Offers: Tuesday, October 11th, 2011, 6:00 PM CET
Deadline-Wants: Monday, October 17th, 2011, 6:00 PM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3  Next »   | 
1. Board Game: Runebound (First Edition) [Average Rating:6.20 Overall Rank:3028]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Kjøpt brukt, og spillgruppen min likte det så godt at vi "oppgraderte" til 2nd edition for å kunne kjøpe tilleggspakkene. (For å være helt ærlig foretrekker jeg den første, siden den er enklere ^_^). Esken er slitt (hvite hjørner og den buler inn på topp og bunn pga dårlig pakkearbeid). Originalreglene var ikke inkludert når jeg fikk det, men det er to sett med printede regler. Jeg har også lagt ved en full-fargeutskrift av FAQ/Errata. Komponentene er i god/veldig god stand, og kortene viser nesten ingen tegn til bruk. Hver minste lille brikke er fortsatt tilstede. Totalt sett i veldig god stand.
Språk: Engelsk.

Kan, om ønskelig, hentes/leveres personlig i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.75 Overall Rank:2658]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ Velg tre spill -altname-

Du kan velge tre av følgende spill:


Delta V
Spilt to ganger, i veldig god stand. Spillet er språk-uavhengig, med regler på engelsk, dansk, norsk, svensk, nederlandsk, fransk og italiensk.
##################################################
 

Big Manitou
Kjøpt brukt, og virker som et godt spill, men det falt aldri helt i smak med resten av gruppen. Alt ser så godt som nytt ut, men ett kort mangler (den blå tiern). Det løste vi enkelt ved å bruke det blå hjelpekortet (som har eksakt likedan bakgrunn, så ingen ser forskjell). Hjelpekortet trengs uansett ikke da all informasjon allerede finnes på resten av kortene.
Språk-uavhengige komponenter, regler på engelsk, italiensk og tysk.
##################################################

Powerstorm
To esker med kort, en for hvert lag. Vunnet i et tidligere lotteri, men har aldri kommet så langt som å lese reglene engang. Eskene er rimelig slitne, men kortene er så gode som ny.
Engelsk språk med mye tekst.
##################################################

Mausgeflippt
Vinner av den tyske barnespilltesten "German BDKJ Kinderspieletest".
Helt ny, fortsatt i plast. Ingen nødvendig tekst på komponentene.
##################################################

Birds on a Wire
Mottatt i tidligere bytte. Veldig god stand. Engelske regler, men ingen nødvendig tekst på spillkomponentene.
##################################################

Double Down
Helt ny, fortsatt i plast. Fransk utgave fra Gigamic i rød metallboks som på bildet.

Kan hentes/leveres i Trondheim hvis ønskelig!
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Beowulf: The Movie Board Game [Average Rating:6.33 Overall Rank:2329]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Godt, abstrakt spill med flotte komponenter. Men jeg har andre like spill, og trenger ikke "duplikater".
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Diplomacy [Average Rating:7.05 Overall Rank:522]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Åpnet, ikke spilt. Som ny.
Språk: Engelsk
Utgiver: Gibson Games

Kjøpte dette, men har ikke fått sjans til å spille det. Får nok ingen sjans, heller, ser det ut til.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: The Enigma of Leonardo [Average Rating:4.90 Overall Rank:15206]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Abstrakt spill med flotte kort og illustrasjoner.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Letter of Marque [Average Rating:4.85 Overall Rank:15951]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Et kjapt og enkelt stein-saks-papir-spill hvor skip skal kjempe om skatter.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Monopoly: The Simpsons [Average Rating:5.19 Overall Rank:15855]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Norsk

Det holder med Disney-monopol for meg i denne tida
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Munchkin Impossible [Average Rating:6.00 Overall Rank:4555] [Average Rating:6.00 Unranked]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Munchkin. Bare med spioner
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Munchkin Fu [Average Rating:5.90 Overall Rank:4251] [Average Rating:5.90 Unranked]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Munchkin. Bare med ninjaer, samuraier og annet.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: The Pillars of the Earth: Medieval Challenge [Average Rating:3.28 Unranked]
André Nordstrand
Norway
Stavanger
Rogaland
flag msg tools
badge
reviews.takras.net for board game reviews
Avatar
mbmbmbmbmb
Tilstand: Som ny
Språk: Engelsk

Trivia-spill. Bygg opp en steike flott katedral i solid papp etter hvert som man får ting til. Spørsmål fra perioden til bokserien, samt spørsmål fra boka om ønskelig.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Candamir: The First Settlers [Average Rating:6.17 Overall Rank:2752]
Rune
Norway
Bergen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spillt en eller to ganger. Utmerket stand. Noen små slitasjemerker på esken.

Språk: Engelsk

Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: San Marco [Average Rating:7.18 Overall Rank:545]
Rune
Norway
Bergen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spillt 2-3 ganger. Utmerket stand. Litt slitasje på utsiden av esken.

Språk: Engelsk, tysk m.fl.

Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Tempus [Average Rating:6.50 Overall Rank:1569]
Rune
Norway
Bergen
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Tilstand: Spillt 1 gang. Utmerket stand.

Språk: Engelsk

Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Strada Romana [Average Rating:6.18 Overall Rank:4995]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Regler på engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. Ingen nødvendig tekst i selve spillet. Spilt kanskje 3 ganger, så i utmerket stand.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.75 Overall Rank:2658]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ 200 Geekgold -altname-

bagbagbagbagbagbagbagbag
Som tittelen sier, så er dette altså 200 Geekgold overført til din BGG-konto. Geekgold kan brukes til å f.eks. kjøpe seg en avatar, geekbadge, microbadge, adblocking, ta del i auksjoner eller lotterier, osv. Les eventuelt mer om det her: http://boardgamegeek.com/wiki/page/GeekGold#
bagbagbagbagbagbagbagbag

Jeg forventer strengt tatt ikke å få noe som helst for (bare) 200 GG, men tenkte jeg skulle legge ut et eksempel på hvordan det kunne gjøres, siden dette er første byttesirkelen med Geekgold tillatt. Hadde jeg hatt mer enn 200 skulle jeg lagt ut mer også
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Europa på boks [Average Rating:4.60 Unranked]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Ganske bra, ingenting mangler, er slitt eller skadet.

Språk: Norsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Pictureka! [Average Rating:5.44 Overall Rank:15035] [Average Rating:5.44 Unranked]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Som nytt. Spilt 1 gang.

Språk: Norsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Newtonspillet [Average Rating:4.50 Unranked]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Ganske bra, ingenting mangler, er skadet eller slitt.

Språk: Norsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: He & She [Average Rating:4.76 Overall Rank:14996]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Ganske bra

Språk: Norsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Planet Earth DVD Game [Average Rating:4.31 Overall Rank:15046]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Spinneren er løs, så må spinnes forsiktig. Ellers i bra stand

Språk: Norsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: War Galley [Average Rating:7.05 Overall Rank:3369]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Helt nytt, uspilt, upunchet. Kun plasten er fjernet.

Språk: Engelsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Road to the White House [Average Rating:6.10 Overall Rank:6203]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
Tilstand: Bra

Språk: Engelsk
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.75 Overall Rank:2658]
Marthe Syversen
Norway
Olsvik
Hordaland
flag msg tools
mbmbmbmb
3 forskjellige kortspill:

+altname+ 3 kortspill -altname-


1. Mission I.S.S.
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/76445/mission-i-s-s

Tilstand: Uspilt
Språk: Engelske regler, ingen tekst på kort

2. Ocean
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/391/ocean

Tilstand: Brukt, såvidt litt slitasje på kort
Språk: Regler på Engelsk, tysk osv. Ingen tekst på kort

3. Parasites Unleashed
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/26616/parasites-unlea...

Tilstand: Veldig bra, spilt 2 ganger
Språk: Engelsk

I tillegg kan jeg slenge med 2 promokort om ønskelig:

http://www.boardgamegeek.com/boardgameexpansion/99315/7-wond...

og/eller

http://www.boardgamegeek.com/boardgameexpansion/104872/lupus...

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Anticipation [Average Rating:5.90 Overall Rank:10541]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
En spennende liten barndomsklassiker her. Vinner av Årets spil 1990. Utgaven er som på bildet (det er faktisk mitt bilde), med norsk eske og norske regler. Esken er litt slitt i kantene (hvite merker) som du ser, men alt er helt og komplett. Komponentene er alle i meget god stand.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Advanced Squad Leader: Starter Kit #1 [Average Rating:7.80 Overall Rank:424]
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Særdeles godt spill, men kommer dessverre alt for sjelden på bordet her da vi så godt som aldri spiller med bare to personer. En glimrende innføring til et meget omfattende system.

Mottatt i tidligere trade, meget god stand, alt er på engelsk.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3  Next »   | 
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3  Next »   | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.