Recommend
1 
 Thumb up
 Hide
2 Posts

BoardGameGeek» Forums » Game Groups » Europe » Denmark

Subject: Danish Math Trade August 2016 rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Claus Nielsen
Denmark
Viborg
flag msg tools
If you wish for peace, prepare for war!
badge
Si vis pacem, para bellum!
Avatar
mbmbmbmbmb
Er nu live på:

https://boardgamegeek.com/geeklist/211870/danish-math-trade-...

Her en kort introduktion til hvordan og hvorledes, ellers så bare kontakt mig, skriv i tråden her eller skriv i discussion thread på BGG (https://boardgamegeek.com/article/23328392#23328392) så folk kan hjælpe.

Lige en hurtig introduktion, for dem som gerne vil være med, men er skræmt af hvordan og hvorledes.

Det er en god idé at starte med Rahdo´s video-walkthrough her: https://boardgamegeek.com/thread/1023913/math-trades


Det er ikke så svært, og når man først prøver det en gang, så er det lige ud af landevejen til næste gang. Husk også at graden af deltagelse denne gang bestemmer hvorvidt det kan betale sig for mig tidsmæssigt at køre processen igen om f.eks 3 måneder.

Guide:

Gå til: http://bgg.activityclub.org/olwlg/
Og få sendt link til login derfra, det sendes til din BGG mailboks, med link du kan klikke på og så logger den dig automatisk på derefter.

Så vil du herefter kunne se Danish math trade på listen på siden.

Det første du så skal gøre er at finde "resync BGG collection now" i toppen af siden et sted og trykke der og vente, den henter nu din "for trade" liste ind fra BGG, det er derfor vigtigt at sørge for alle spil som du har interesse i at bytte er markeret for trade. Skulle du tilføje spil "for trade" senere er det blot at resynce igen.

Herefter kan du trykke på første ikon under danish math trade (ligner en boks med et +) og du kan så starte med at tilføje spil til listen. Et af gangen.

Selve byttedelen af Math Traden er ret smart, når du nu er på OLWLG og trykker på listenavnet for math traden "Danish Math trade August 2016" så får du vist alle spil, som er postet til listen indtil videre, ud for alle spil (som ikke er dine egne) er der en lille knap "add", som du kan klikke på, og så får du listen med dine egne spil frem og kan med flueben angive hvilke spil du vil bytte for pågældende spil.

Senere låses listen ned for nye tilføjelser og man kan så gå sine spil igennem mht de flueben man har sat og tilpasse. Derefter skal man endeligt bekræfte dem. Lørdag køres så det endelige match.

Du vil kun bytte dig til spil, som du har markeret med flueben i fht dine egne spil, og kan således ikke risikere at bytte et dyrt spil til et billigt spil, medmindre du har sat dine flueben forkert. Du kan således sætte f.eks 15 flueben (som er lig med 15 af dine spil for trade) ud for et spil du gerne vil have, men du ender kun med at bytte 1 af dem væk for det, hvis ellers der er matches.

Eksempel:

Du vil have spil A, og har spil B, C og D markeret til trade i fht den. Brugeren af spil A har dog ikke markeret sit spil som et ønske kontra enten dit spil B, C eller D.

For at algoritmen skal regne den trade ud kigger den alle mulige trade-løkker igennem kontra andre brugere for at finde den bedste mulige løsning for alle, og som ikke nødvendigvis betyder et direkte trade imellem dit B, C eller D og spillet A, men alligevel betyder at i får jeres ønskede spil hvis ellers der er matches. Løkken kan ofte involvere op til 5-6 brugere, som alle får hvad de ville have.
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Claus Nielsen
Denmark
Viborg
flag msg tools
If you wish for peace, prepare for war!
badge
Si vis pacem, para bellum!
Avatar
mbmbmbmbmb
Reminder: 30 timer til der lukkes for deltagelse denne gang.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.