$20.00
Recommend
 
 Thumb up
 Hide
3 Posts

BoardGameGeek» Forums » Game Groups » Europe » Poland

Subject: Pomoc Martwa Zima rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Jolanta x
Poland
flag msg tools
Proszę o pomoc w wyjaśnieniu kilku zasad.
1.Czy Ocalały po przeszukaniu lokacji automatycznie wraca a jeżeli nie - kiedy?
2. Jeżeli Zombie przebywają w innej niż moja postać ocalałego lokacji np. w komisariacie- czy mogę tam się wybrać na przeszukanie?
3. Czy mogę przeszukiwać będąc na komisariacie na sptępnie mam ochotę na sklep? ( czy muszę wracać do kolonii - patrz pkt. 1 )
4. Kim są darmozjady? Czy to ocaleni którzy nie byli zagrywani a przebywają w kolonii?
Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam jesli te pytania wydają się być głupie - zaczynam z grami dopiero.

Jola
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Elizabeth
Poland
flag msg tools
mbmbmbmbmb
1. Wraca dopiero kiedy wykonasz akcję ruchu i przesuniesz go do kolonii.
2. Możesz.
3. Nie musisz wracać do kolonii, możesz się poruszyć pomiędzy lokalizacjami, pod warunkiem, że masz dostępną akcję ruchu.
4. Darmozjady to żetony ocalałych, którzy nie są przypisani do graczy (takie szare żetony, bez karty postaci). Nie wykonują akcji, jedynie trzeba ich karmić.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Jolanta x
Poland
flag msg tools
Dzięki serdeczne za pomoc!
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.