Recommend
 
 Thumb up
 Hide
5 Posts

BoardGameGeek» Forums » Introduction » New User Questions

Subject: Mailbox not linking to Forum posts - SOLVED rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
lotus dweller
Australia
Melbourne
Victoria
flag msg tools
Avatar
When in my mailbox and I click on a link to a subscribed thread a little red box comes up "Loading". But thats all that happens. No thread window/tab opens.

Ideas?

Edit: "Delete" button in mailbox has similar problem.
Will try emptying cache etc.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Michael Barlow
Canada
Stratford
Ontario
flag msg tools
designer
badge
No one takes the time to read anymore.
Avatar
mbmbmbmbmb
Re: Mailbox not linking to Forum posts
What browser are you running? Also, check your firewall. Check to see that you're not blocking yahooapis

1 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
lotus dweller
Australia
Melbourne
Victoria
flag msg tools
Avatar
Re: Mailbox not linking to Forum posts
Firefox 3
MS Firewall

Still current problem.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Michael Barlow
Canada
Stratford
Ontario
flag msg tools
designer
badge
No one takes the time to read anymore.
Avatar
mbmbmbmbmb
Re: Mailbox not linking to Forum posts
Try:

Logging out... Then,

Tools/Options/Show Cookies...

delete all BGG cookies, then

Logging back in...
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
lotus dweller
Australia
Melbourne
Victoria
flag msg tools
Avatar
Re: Mailbox not linking to Forum posts
Thanks Mike, that worked.

SOLVED
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.