Recommend
5 
 Thumb up
 Hide
5 Posts

BoardGameGeek» Forums » Game Groups » Europe » Belgium

Subject: Anthony Daamen (Era of Inventions) te gast op Bordspelmania.eu rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Trab
Netherlands
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Persbericht
Voor onmiddellijke publicatie

Debuterende bordspelauteur beantwoordt vragen van bordspelliefhebbers
Nederlandse bordspelauteur Anthony Daamen te gast op Bordspelmania.eu


Emmeloord - Van maandag 4 tot en met zondag 10 oktober zal Anthony Daamen, auteur van het nog te verschijnen bordspel Era Of Inventions, te gast zijn op het nieuwe bordspel-epicentrum van de Lage Landen, www.bordspelmania.eu. Daamen is na Tobago-auteur Bruce Allen de tweede gast die in korte tijd zijn opwachting maakt op het forum. Forumleden krijgen de kans om Daamen alles te vragen wat zij willen weten over zijn debuutspel Era Of Inventions, dat in oktober internationaal gelanceerd zal worden tijdens Spiel, de grootste bordspelbeurs van Europa, in het Duitse Essen.

Nederlands product
Daamen vond een aantal maanden geleden de eveneens Nederlandse uitgever Quined bereid het prototype van het door hem ontwikkelde Era Of Inventions door te ontwikkelen en als spel op de markt te brengen. Naast auteur en uitgever, is ook de illustrator van het spel dat draait om uitvindingen die rond het jaar 1900 plaatsvonden van Nederlandse komaf. Het betreft hier dan ook een op en top Nederlands product!

Een week lang aanwezig
Daamen komt nu dus persoonlijk toelichting geven. Maar liefst een week lang zal hij op www.bordspelmania.eu vragen van forumleden beantwoorden en zijn visie geven op de branche. Iedereen die wil, kan zich aanmelden en vragen op Daamen afvuren. “De reacties op onze Q&A met Tobago-auteur Bruce Allen van recent waren overweldigend”, aldus Dierik Joolink namens Bordspelmania, “En dus besloten we er een vervolg aan te geven. Daamen was gelukkig ook direct enthousiast.” Tot en met 10 oktober zal hij aanwezig zijn. Daarna gaat hij zich verder voorbereiden op de lancering van zijn spel op Spiel 2010, een vier dagen durende beurs, waarop zo’n 150.000 internationale bezoekers worden verwacht en waar jaarlijks zo’n 1.000 nieuwe spellen worden gelanceerd.

Wat is Bordspelmania?
Bordspelmania biedt op www.bordspelmania.eu de liefhebber van bordspellen uit Nederland en België niet alleen een discussieforum waar spelers elkaar vinden, helpen met regelvragen en de laatste nieuwtjes vertellen, maar ook een spellendatabase met honderden titels die door de jaren heen in het Nederlands werden uitgegeven, keurig gerangschikt en voorzien van ervaringen en waarderingen door gebruikers. De site biedt hiermee een prima gids om inspiratie op te doen voor een gezellig spellenavondje. Via de kalender van de site kunnen alle evenementen van clubs en uitgevers toegevoegd en vervolgens gevonden worden. Bovendien heeft het forum een apart hoekje voor spellenverenigingen. Zij krijgen de mogelijkheid om een eigen subforum beheren. Op het openingsportaal van de site is tot slot een nieuwsfeed te vinden met de meest recente berichten van de beste bordspelblogs van de Lage Landen.


Einde persbericht

Voor meer informatie omtrent dit nieuwsfeit, kunt u contact opnemen met info-at-bordspelmania.eu.
Bezoek ons tevens op www.bordspelmania.eu
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Pieter Lust
Belgium
Ieper
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Dat is buitengewoon interessant, maar denk je ook niet dat het bericht even interessant zou blijven met een wat kleiner lettertype (en dan nog aangenamer om lezen ook)?
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Trab
Netherlands
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Ach, je moet toch een beetje onderscheid hebben tussen kop, subkop en gewone tekst en helaas heb je hier na 'normaal' enkel nog de keuze uit 'large' en 'huge'. Bovendien moeten we toch ook onze oudere medemens die doorgaans een leesbril nodig heeft om teksten op internet te lezen niet vergeten
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Peter Nijssen
Netherlands
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Het trekt in ieder geval de aandacht
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Peter Nijssen
Netherlands
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Inmiddels zijn de eerste vragen geplaatst en is Anthony begonnen met het beantwoorden van deze vragen
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.