Recommend
2 
 Thumb up
 Hide
1 Posts

Fréderic Moyersoen» Forums » News

Subject: Vlaamse bordspelauteur Frederic Moyersoen te gast op Bordspelmania.eu rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
...sure...
Netherlands
Rijen
Noord Brabant
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Auteur van ondermeer het kaartspel Saboteur beantwoordt vragen van liefhebbers
Vlaamse bordspelauteur Frederic Moyersoen te gast op Bordspelmania.eu


Emmeloord – Vanaf maandag 6 december zal de Vlaamse bordspelauteur Frederic Moyersoen, bekend van ondermeer het kaartspel Saboteur, te gast zijn op het bordspel-epicentrum van de Lage Landen, www.bordspelmania.eu. Moyersoen is inmiddels al gast nummer vier op de site. Eerder al maakten Tobago-auteur Bruce Allen, Era Of Inventions-auteur Anthony Daamen en Corné van Moorsel van de Nederlandse uitgeverij Cwali hun opwachting op het forum. Forumleden krijgen de kans om Moyersoen alles te vragen wat zij willen weten over de tot stand koming van een goed spel. Moyersoen zal nog tot en met zondag 12 december aanwezig zijn.

Méér dan Saboteur…
De meeste mensen zullen van Moyersoen’s hand het kaartspel Saboteur kennen, waarin een deel van de spelers als kabouters op zoek gaan naar een geheime schat, maar waarbij een ander deel van de spelers alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat die zoektocht slaagt. Moyersoen heeft echter veel meer op zijn palmares. Vrij recent nog verschenen van zijn hand Van Helsing en het grappige Nuns On The Run. Bordspelmania.eu biedt nu dus de mogelijkheid om een iets diepere blik in Moyersoen’s reilen en zeilen te krijgen.

Maandag 6 december is de aftrap en vanaf dan zal Moyersoen maar liefst een week lang op www.bordspelmania.eu vragen van forumleden beantwoorden. Iedereen die wil, kan zich aanmelden en vragen op Moyersoen afvuren. Zondag 12 december sluit deze zogenaamde Q&A weer.

Wat is Bordspelmania?
Bordspelmania biedt op www.bordspelmania.eu de liefhebber van bordspellen uit Nederland en België niet alleen het laatste bordspelnieuws en een discussieforum waar spelers elkaar vinden, helpen met regelvragen en de laatste nieuwtjes vertellen, maar ook een spellendatabase met honderden titels die door de jaren heen in het Nederlands werden uitgegeven, keurig gerangschikt en voorzien van ervaringen en waarderingen door gebruikers. De site biedt hiermee een prima gids om inspiratie op te doen voor een gezellig spellenavondje. Via de kalender van de site kunnen alle evenementen van clubs en uitgevers toegevoegd en vervolgens gevonden worden. Bovendien heeft het forum een apart hoekje voor spellenverenigingen. Zij krijgen de mogelijkheid om een eigen subforum beheren. Op het openingsportaal van de site is tot slot een nieuwsfeed te vinden met de meest recente berichten van de beste bordspelblogs van de Lage Landen.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.