...sure...
Netherlands
Rijen
Noord Brabant
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Op de tweede BSM.CON / Bordspelmania Spellendag op zaterdag 17 maart zullen diverse uitgevers nieuwe spellen vertonen. Ook zal er - net als vorige keer - een spellenverloting plaatsvinden.

- Demo White Goblin Games: 12:00 uur tot 16:00 uur
- Spellenverloting: 16:30 uur
- Demo 999 Games: 18:30 uur tot 22:00 uur
- Demo Wacky Works: doorlopend

Alle informatie:

Op zaterdag 17 maart 2012 zal opnieuw een Bordspelmania Spellendag plaatsvinden. De lokatie is vanwege het grote succes van de vorige keer opnieuw de GameForce in Eindhoven. Vanaf 12 uur zijn jullie weer van harte welkom aan de Visserstraat 18A.

De hele middag en avond zijn we welkom in de speelruimte en kan je eens zien wie er achter die rare Bordspelmania forumnamen en avatars zitten. En natuurlijk een spelletje spelen! Degenen die vorige keer geweest zijn komen natuurlijk allemaal, maar we hopen natuurlijk op nog veel meer bezoekers!

We proberen op deze dag een fiks aantal Essentitels mee te nemen, maar ook het spelen van oudere titels is mogelijk. Piet kan vanuit de collectie van spellenclub Incognito de gewenste spellen meenemen. Hier is de collectie van 1811 spellen te vinden: klik. Plaats hier in dit item je verzoeknummers en Piet zal kijken of het allemaal nog in zijn auto past

We willen vooral weer een gezellige spellendag organiseren en hopen zoveel mogelijk forumleden te kunnen ontmoeten. Er zal ook opnieuw een spellenloterij plaatsvinden waarbij er per 5 aanwezigen een spel zal worden verloot. Dan heb je je entree er met gemak weer uit!

De kosten voor de dag bedragen € 2,50 - contant afrekenen aldaar. Daarnaast hebben we afgesproken om in de zaal eten en drinken af te nemen. Let er dus op: het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen / te nuttigen.

Inschrijven: stuur mij een berichtje. Vermeld ook even als je nog mensen meeneemt. That's it!

BSM.CON 2012
Zaterdag 17 maart 2012
12:00u - Sluit
GameForce Eindhoven - Visserstraat 18A
Entree: € 2,50

www.bordspelmania.eu
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.