Recommend
9 
 Thumb up
 Hide
1 Posts

BoardGameGeek» Forums » Game Groups » Europe » Belgium

Subject: FBJS Bordspeltornooi Lokeren, zondag 9 September. rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Dimitri Van Damme
Belgium
Lokeren, België
flag msg tools
mbmbmb
Boardgamegeekers,

Winning Movez organiseert...
Het Lokers Bordspeltornooi op Zondag 9 September.
een voorronde van het bordspel kampioenschap van België (FBJS)

De eerste editie vorig jaar lokte meer dan 100 deelnemers, deze keer hopen we dit met een nog grotere zaal, prijzentafel en eet-aanbod minstens te evenaren. De inschrijvingen zijn net gestart: http://bit.ly/LRDiAp

Deze keer gaat het door in Parochiezaal St.Anna - Veerstraat 12 te Lokeren
De gekende spelregels blijven, dat wil zeggen, je schrijft je vooraf in voor 3 spellen. De spellen die je niet kent worden je uiteraard uitgelegd ter plaatse. Op het einde van de dag ga je met een mooie prijs naar huis die het inschrijvingsgeld meer dan waard is. (€8 / €6 voor Winning Movez-leden)

De eerste ronde start stipt om 10u, 3 spellen en wat pauzes later is het al snel 17u. Waarna enkel de prijsuitreiking nog volgt. Doordat dit met een tombola systeem gebeurt is het minder belangrijk of je nu wint of verliest die dag, nog meer dan op de olympische spelen is spelen belangrijker dan winnen. Er is voor iedere deelnemer een prijs!

Op deze Geeklist zie je alle spellen die je kan spelen.
Het gaat van gouwe ouwe klassiekers als De Kolonisten van Catan, Risk, Carcassonne en Monopoly, naar de populaire bordspellen van de vorige jaren (Puerto Rico, Asara, 7Wonders, El Grande, Dominion) tot de allernieuwste strategische spellen van dit jaar. (Casa Grande, Die Burgen von Burgund, Tournay, ...) Aan u de keuze om je in te schrijven voor spellen die je kent of spellen die je wilt leren kennen.

Na het succes van vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer een 2e-hands stand op ons tornooi, leeg uw spellenkast eens uit en laat een medewerker van ons je spellen verkopen. Je kan tussen het spelen door eens rondneuzen of je zelf ook geen koopjes kan doen. op http://www.winningmovez.be kunt u een Excel bestandje vinden om je spellen en hun prijzen op voorhand al eens digitaal door te mailen.

Je hoeft uw boterhammekes zeker niet mee te brengen, we voorzien Zelfgemaakte Soep, Croque monsieur's en Lokerse Paardenworsten aan zeer lage prijzen.

Nodig je vrienden uit en schrijf je in (vooraf inschrijven is verplicht)
Foto's van vorig jaar kunt u hier wel terugvinden : http://www.jeugdlokeren.be/winningmovez/index.php/fotos/cate...
Meer info op ons facebook evenement http://www.facebook.com/events/478104335534012/ of op onze website. http://www.winningmovez.be

Inschrijven via: http://bit.ly/LRDiAp

Tot op Zondag 9 September.
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
  • [+] Dice rolls
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.